בבני סכנין בקבוצה החמיאו לשחקנים על היכולת ובייחוד על הנחישות והאגרסיביות שהפגינו אמש (שני) ב-2:2 מול הפועל באר שבע. בסכנין מרוצים מאוד מהשילוב בין מוטי ברשצקי ואוסאמה חלאיילה, ומקווים שכשנייג'ל האסלביינק ייכנס לעניינים ויחזור למשקלו הטבעי, השלושה יהוו כוח התקפי משמעותי.
בנוסף, בקבוצה זעמו על שחקנה של הפועל באר שבע ז'וזואה ודורשים שהשחקן יעמוד לדין. המאמן ניסו אביטן טען שהקשר הפורטוגלי החל לקלל אותו בחריפות עם שריקת הסיום. "שמרנו אותו חזק, אבל זה לגיטימי כי הוא שחקן מפתח" סיפר אביטן, וטען ש"לא דיברנו לפני התקרית. אין לי מושג למה הוא קילל".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
עוד לפני התקרית עם ז'וזואה, אירעה תקרית נוספת כאשר נוצרה התקהלות גדולה בספסל אחרי האדום שספג עטאא ג'אבר. המנכ"ל חאלד (דוכי) קאסום נאלץ לרדת לאזור הספסל ולהרגיע את הרוחות.


