מגן מכבי חיפה יהב גורפינקל צפוי לעבור לבני יהודה, זאת במסגרת עסקת ירדן שועה לבית"ר ירושלים. כזכור, מכבי חיפה, על פי ההסכם המקורי, אמורה להעביר כספים נוספים לבני יהודה תמורת שועה, וכעת קרובים הצדדים לסיכום על מעבר של המגן השמאלי לכתומים, תמורת קיזוז חלק מהחוב של הירוקים על החלוץ.
אגב שועה, הוא עבר אתמול (שלישי) סופית לבית"ר ירושלים, אחרי שהגיע להבנות כספיות עם מכבי חיפה. כעת במועדון צפויים לסיים סופית את הסיפור עם שועה בשל הסיכום המסתמן מול בני יהודה. בנוגע גורפינקל, הוא מסיים חוזה בסיום העונה וייתכן שהירוקים ישמרו לעצמם אחוזים ממכירה עתידית שלו.
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
מכבי חיפה ממשיכה בהכנות למשחק נגד מכבי תל אביב ביום שני. במועדון היו מרוצים מהניצחון 0:4 במשחק האימון נגד הפועל נוף הגליל מהליגה הלאומית, אבל עסקו יותר בשאלות הבוערות לקראת הקרב נגד האלופה. לפי האימונים האחרונים עושה רושם שברק בכר מתלבט בנוגע למערך בו יעלה למשחק.
ההתלבטות העיקרית היא האם לעלות עם שלושה בלמים או עם ארבעה שחקני הגנה בלבד. אחת האופציות שבכר בודק לפי האימונים האחרונים, היא הצבתו של הקשר הספרדי חוסה רודריגס כבלם שלישי, מה שיאפשר לו להחליף מערך תוך כדי משחק מבלי לבצע חילוף. בכר נהג לפעול באופן דומה בהפועל באר שבע, כשהציב במשחקים גדולים רבים את אובידיו הובאן כבלם שלישי ועבר תוך כדי המשחק למערך של ארבעה שחקני הגנה. כעת כאמור נשקלת האופציה לעשות אותו דבר עם רודריגס.
בקבוצה מעודדים מכך שסאן מנחם שייאבק עם טאלב טואטחה על המקום בהרכב וניקיטה רוקאביצה שצפוי לפתוח, כשירים למשחק. בנוגע לעמדת השוער קיימת התלבטות בין ג'וש כהן שלא כשיר ב-100 אחוז לבין עומרי גלזר. בקבוצה לא יוצאים בהצהרות לקראת המשחק, ובקרב השחקנים ישנה דריכות גדולה. "עכשיו הדבר הכי חשוב הוא לעבוד קשה ולהגיע מוכנים", אמר אחד מהם.


