חלוץ בית"ר ירושלים גליאופילו פלייטר אמור להשתחרר היום (ראשון)I מבית החולים ולשהות בשבועיים מנוחה לפני שייבדק שוב בתקוה לחזור לאימונים. במקרה הנוכחי, בשל העובדה שמדובר בדימום פנימי בבטן ובטיפול כירורגי, בבית"ר לוקחים בחשבון כי ייתכן וייעדר מעבר לשבועיים עד אשר יחלים באופן מלא. 
השחקן סיפר כי "הרגשתי שזה לא בצלעות, היה כאב יוצא דופן, אף פעם לא הרגשתי כאב דומה באזור הזה". אתמול ביקר את השחקן מנהל הקבוצה אושרי דודאי והיום הדובר אסף נחום ואנשי הצוות הרפואי. פלייטר שחקן מאוד משמעותי עבור הצוות המקצועי ובעקבות היעדרותו הם יחפשו פתרונות, כאשר בשלב זה עוזיאל פרדו יתפוס את מקומו.
מחר תערוך הקבוצה משחק אימון נוסף מול בני יהודה, בה ימשיך צוות המאמנים לחלק את דקות המשחק בין השחקנים. בבית"ר העירו לשחקני הספסל ביום שישי נגד כפר שלם לשים מסכות על הפנים לאורך כל המשחק עוד הם לא על הדשא ולא להוריד אותן, כמו גם לשמור על מרחק של שני מטר, גם לאור העובדה שנשלחות משטרות לעשות ביקורות במשחקים. 
 
הקשר הברזילאי מתאוסיניו אמור לחזור לאימונים מלאים. בעקבות קשיי השפה יקבל השחקן סיוע בלימוד אנגלית. עידן ורד לא יהיה כשיר לפתוח נגד הפועל תל אביב ויעלה מהספסל. מיכאל אוחנה ושלום אדרי אמורים להמשיך ולקבל קרדיט. בנוגע לדיוגו וארדסקה, נציגיו עדיין דורשים פיצוי של מינימום 150 אלף יורו או שיישאר לפחות עד ינואר, כך שהנושא תקוע.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



