חוסר מזל להפועל חיפה: קייס גאנם, שהצטרף רק לאחרונה בהשאלה מהפועל באר שבע ואמור היה להיות החלוץ המוביל של חיים סילבס, סובל מקרע ברצועה הצולבת הקדמית וייעדר תקופה ארוכה. החלוץ בן ה-22 שנפצע באימון הקבוצה שלשום, יעבור ניתוח בימים הקרובים. בעקבות הפציעה, הפועל חיפה צפויה לפנות לשלומי אזולאי, שלא בתוכניות של בית"ר ירושלים.
כמו כן, הודיעה הקבוצה כי גם בסבב השני של בדיקות הקורונה שבוצעו לשחקנים ולצוות המקצועי, כל התוצאות חזרו שליליות. הקבוצה תתחיל היום את מחנה האימונים עד יום שישי ותשהה במלון גארדן בחיפה.
בלי קשר לפציעה של גאנם, בקבוצה בודקים אפשרות לצרף את חנן ממן ויהב גורפינקל. המאמן שוחח עם ממן והבהיר לו שעל מנת לצרפו הוא יצטרך לשחרר לפחות שחקן אחד. במקביל סוכנו של הקשר בודק עבורו אופציות בכמה ליגות בחו"ל.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי. הבדלי האיכות בין הקבוצות ברורים.
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.


