במכבי חיפה יחזרו לאימונים בארץ אחרי מחנה האימון שערכו בסרביה בשל איסור האימונים שהוטל בישראל. בקבוצה מרוצים מאוד מהמחנה וראשי המועדון זכו למחמאות על כך שהתעקשו לצאת למחנה האימון למרות הידיעה שיתקבל אישור להתאמן בארץ.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
כל השחקנים סחטו מחמאות, אך במועדון משוכנעים שבזכות המחנה ייתכן שהקבוצה "הרוויחה" שני שחקנים - איהאב אל עביד ועומרי גלזר. החלוץ היה מתוכנן לצאת להשאלה, אך בקבוצה התרשמו מאוד מיכולתו והוא יישאר בסגל וצפוי להיות חלק מהותי מהרוטציה.
בנוגע לגזלר, הרי שבחיפה כלל לא בנו על השוער והיו משוכנעים שימצא קבוצה אחרת. כזכור, לאחר שלא מצא קבוצה, גלזר ביקש לחזור לעניינים והוזמן למחנה האימונים. בצוות התרשמו מיכולתו של גלזר, שצפוי לשמש כאחד משני השוערים הראשונים כעת. ג'וש כהן הפצוע עדיין בספק למשחק מול מכבי תל אביב (ב-2.11) ויש ניסיון להכשירו, אך אם השוער לא יהיה כשיר, גלזר יהיה זה שיקבל את הקרדיט.


