במכבי חיפה יחזרו לאימונים בארץ אחרי מחנה האימון שערכו בסרביה בשל איסור האימונים שהוטל בישראל. בקבוצה מרוצים מאוד מהמחנה וראשי המועדון זכו למחמאות על כך שהתעקשו לצאת למחנה האימון למרות הידיעה שיתקבל אישור להתאמן בארץ.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
כל השחקנים סחטו מחמאות, אך במועדון משוכנעים שבזכות המחנה ייתכן שהקבוצה "הרוויחה" שני שחקנים - איהאב אל עביד ועומרי גלזר. החלוץ היה מתוכנן לצאת להשאלה, אך בקבוצה התרשמו מאוד מיכולתו והוא יישאר בסגל וצפוי להיות חלק מהותי מהרוטציה.
בנוגע לגזלר, הרי שבחיפה כלל לא בנו על השוער והיו משוכנעים שימצא קבוצה אחרת. כזכור, לאחר שלא מצא קבוצה, גלזר ביקש לחזור לעניינים והוזמן למחנה האימונים. בצוות התרשמו מיכולתו של גלזר, שצפוי לשמש כאחד משני השוערים הראשונים כעת. ג'וש כהן הפצוע עדיין בספק למשחק מול מכבי תל אביב (ב-2.11) ויש ניסיון להכשירו, אך אם השוער לא יהיה כשיר, גלזר יהיה זה שיקבל את הקרדיט.


