לאור ביטול המשחקים בליגת העל וחידושם בסוף החודש, ההתאחדות לכדורגל הודיעה היום (שני) על פתיחת חלון נוסף להעברות שחקנים. במכתב שנשלח לקבוצות על ידי ההתאחדות, הובהר להן שהקבוצות יוכלו לרשום שחקנים מהתאריך ה-26 באוקטובר ועד ה-5 בנובמבר. המשמעות היא שהקבוצות יקבלו הזדמנות נוספת להחתים שחקנים לפני החלון הבא שייפתח ב-10 בינואר 2021 ועד ה-2 בפברואר 2021.
כזכור, ההתאחדות לכדורגל פנתה בסוף ספטמבר למנכ"לית פיפ"א, פטמה סמורה, בבקשה לדחות את מועד סגירת חלון ההעברות לנוכח מצב הקורונה בישראל, שהלך והחריף.
במכתב הרשמי שנשלח אז על ידי מנכ"ל ההתאחדות, רתם קמר, הודגש כי הדבר הכרחי לנוכח הסגר, והדגיש את חוסר היכולת של המועדונים להנחית זרים למבחנים ומתכונת עבודה חלקית בלבד של משרדי הממשלה הרלוונטיים.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.


