בבית"ר ירושלים חושבים על כל דרך אפשרית שתסייע לירדן שועה בהתאקלמות בבית וגן ובהשתלבות המקצועית והחברתית שלו בקבוצה. כחלק מכך, ישנו רצון במועדון כי השחקן, שצפוי להתגורר באזור ראשון לציון, יצוות באופן קבוע לבלם הוותיק טל בן חיים, ייסע ויחזור איתו מהאימונים ויצטרף איתו לאימוני תוספת על מנת שיזכה להשפעה חיובית. בבית"ר אמרו על כך: "טל בן חיים הוא מקצוען ובוגר שירדן יכול ללמוד ממנו הרבה. זה בדיוק מה שחסר לו באישיות ובהתייחסות למקצוע, וציוות כזה יכול רק לעזור לירדן".
היום הגיעו החלוץ וסוכנו דודו דהאן למשרדי הקבוצה בבית וגן וחתמו על החוזה לשלוש שנים עם אופציה לעונה נוספת. אלי אוחנה ערך שיחה קצרה עם החלוץ, שלמד להכיר את המתחם. שועה אמר לאנשי בית"ר בנוגע לתקופה בחיפה: "זה לא קשור להרכב או לא, לא הרגשתי שהצוות המקצועי רוצה אותי באמת, לא בשנה שעברה ולא השנה. בגלל זה ביקשתי ללכת".
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
בית"ר תכננה לערוך השבוע שני משחקי אימון, אך בשלב זה משרד הבריאות לא מאשר זאת. ראשי המנהלת נמצאים בשעות אלה בשיחות אל מול משרד הבריאות בניסיון למצוא פתרון. גורם בבית"ר אמר היום: "משחקי אימון זה חובה, גם ככה השחקנים לא היו במסגרת, ללא משחקי אימון זאת חשיפה מטורפת לפציעות". בשבוע שעבר בדקו במועדון אפשרות להמריא למחנה אימון קצר אך במצוקת הזמן שנותר קשה לראות כיצד זה קורה.