מאמן בני סכנין אלדד שביט הודיע לראשי המועדון שהוא לא חוזר בו מהתפטרותו ועוזב באופן סופי את המועדון. שביט, שהודיע על התפטרות ביום רביעי בעקבות שיחה קשה עם מוחמד אבו יונס, הקדיש כ-24 שעות כדי לחשוב מחדש על הצעד לאחר שנפגש עם הבעלים, ובסופו של דבר החליט לדבוק בהחלטה המקורית.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
בשלב זה מאמן הכושר חואן קרלוס יאמן את הקבוצה באופן זמני, ובמקביל בקבוצה כבר מנסים למנות מאמן חדש. במועדון גיששו עם נציגי ניסו אביטן, אך חוץ ממנו עלו לא מעט מועמדים בשיחות בין גורמים בכירים במועדון.
האופציות המועדפות על סכנין הן מרקו בלבול או אלישע לוי, אבל הסיכויים שיגיעו קלושים, ולכן במצב הנוכחי ניסו אביטן, אופיר חיים ואריק בנדו הם המועמדים המובילים. חלק מאנשי המועדון מנסים לדחוף את מועמדותו של שחקן העבר של הקבוצה אברהם פאס, אבל בשלב זה לא ברור מה עמדתו של אבו יונס בנושא.


