בית"ר ירושלים אמנם שלחה מכתב לבלם הפורטוגלי דיוגו ורדאסקה על הפסקת ההסכם בין הצדדים, אך אם לא תצליח להגיע איתו לפיצוי מוסדר, היא תעמוד בפני תביעה כספית גדולה באופ"א.
השחקן התייעץ בימים האחרונים עם שני עורכי דינו בפורטוגל, כאשר מתווה התביעה מבוסס על שנתיים חוזה ולא שנה אחת. בנוסף, השחקן ידרוש את 30% הקיצוץ מהעונה הנוכחית. מדוע שנתיים? כי מעבר לחוזה לעונה הנוכחית בסך 270 אלף יורו נטו (לפני קיצוץ) לבלם יש חוזה לעונה נוספת ב-300 אלף יורו נטו, המותנה בכך שישחק ב-70% מהמשחקים.
עורכי דינו של השחקן בדקו את הסוגייה ובמידה שחותכים את הבלם ולא ניתנת לו הזדמנות אמיתית להתמודד, הוא זכאי לדרוש את חוזהו לעונה נוספת. השנתיים האלה מוערכות בסכום של כ-800 אלף יורו ברוטו, כאשר בנוסף יתבע השחקן סכום גבוה נוסף על הנזק המקצועי והכלכלי שנגרם לו עם שחרורו לאחר סיום החלון באירופה.
הבלם נחת הערב בישראל, לאסוף את חפציו ולחזור לפורטוגל, אך הוא עדיין מקווה שברגע האחרון יימצא פתרון והוא יישאר בבית"ר. ורדאסקה מאוכזב מאוד מהיחס כלפיו. הוא אמר ביממה האחרונה: "אני רוצה להישאר בבית"ר, רוצה לחזור להתאמן עם הקבוצה, זה לא נכון שרציתי לעזוב. הייתה לי הצעה מאפואל ניקוסיה, הצעה אטרקטיבית מאוד והעדפתי להישאר בבית"ר.
"בגלל המצב בישראל והעובדה שחברה שלי והמשפחה רחוקים זה קצת הקשה עליי, דיברתי עם זה עם סלובודן דראפיץ', הוא הבין אותי ונתן לי אישור לצאת לחופש כדי לראות את המשפחה ולחזור חדש. אני פגוע מאוד מהדרך שבה בית"ר מתנהלת מולי, לא עשיתי שום דבר שמגיע לי יחס כזה".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין