בית"ר ירושלים אמנם שלחה מכתב לבלם הפורטוגלי דיוגו ורדאסקה על הפסקת ההסכם בין הצדדים, אך אם לא תצליח להגיע איתו לפיצוי מוסדר, היא תעמוד בפני תביעה כספית גדולה באופ"א. 
השחקן התייעץ בימים האחרונים עם שני עורכי דינו בפורטוגל, כאשר מתווה התביעה מבוסס על שנתיים חוזה ולא שנה אחת. בנוסף, השחקן ידרוש את 30% הקיצוץ מהעונה הנוכחית. מדוע שנתיים? כי מעבר לחוזה לעונה הנוכחית בסך 270 אלף יורו נטו (לפני קיצוץ) לבלם יש חוזה לעונה נוספת ב-300 אלף יורו נטו, המותנה בכך שישחק ב-70% מהמשחקים.
עורכי דינו של השחקן בדקו את הסוגייה ובמידה שחותכים את הבלם ולא ניתנת לו הזדמנות אמיתית להתמודד, הוא זכאי לדרוש את חוזהו לעונה נוספת. השנתיים האלה מוערכות בסכום של כ-800 אלף יורו ברוטו, כאשר בנוסף יתבע השחקן סכום גבוה נוסף על הנזק המקצועי והכלכלי שנגרם לו עם שחרורו לאחר סיום החלון באירופה. 
הבלם נחת הערב בישראל, לאסוף את חפציו ולחזור לפורטוגל, אך הוא עדיין מקווה שברגע האחרון יימצא פתרון והוא יישאר בבית"ר. ורדאסקה מאוכזב מאוד מהיחס כלפיו. הוא אמר ביממה האחרונה: "אני רוצה להישאר בבית"ר, רוצה לחזור להתאמן עם הקבוצה, זה לא נכון שרציתי לעזוב. הייתה לי הצעה מאפואל ניקוסיה, הצעה אטרקטיבית מאוד והעדפתי להישאר בבית"ר. 
"בגלל המצב בישראל והעובדה שחברה שלי והמשפחה רחוקים זה קצת הקשה עליי, דיברתי עם זה עם סלובודן דראפיץ', הוא הבין אותי ונתן לי אישור לצאת לחופש כדי לראות את המשפחה ולחזור חדש. אני פגוע מאוד מהדרך שבה בית"ר מתנהלת מולי, לא עשיתי שום דבר שמגיע לי יחס כזה".
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



