לאחר מספר עיכובים, בית"ר ירושלים מצאה למגן הפרגוואי סנטיאגו אוקמפוס טיסה, והוא אמור לנחות בישראל ביום שלישי. השחקן חתם בקבוצה כבר לפני כשלושה שבועות אך תקלות בסידור הוויזה והטיסות עיכבו את הגעתו. כעת מקווים במועדון כי בטיסה הקרובה לא יהיו תקלות ושהוא ינחת בישראל במהלך השבוע. לגבי הקשר הברזילאי מתאסיניו, בבית"ר ירושלים עדיין עובדים על כל האישורים הדרושים, כאשר ההערכה היא כי הוא יגיע בסוף השבוע או בתחילת השבוע הבא.
בצוות המקצועי היו מרוצים ממשחק האימון נגד מ.ס. אשדוד. המשחק נקבע בלחץ הצוות בחמישי, בעקבות העובדה שהקבוצה לא ערכה משחק רשמי קרוב לחודש ולקראת הסגר. אור זהבי פתח ב-11 בשל העובדה שאורגל דגני היה עם פגיעה ברגל ודיוגו ורדסקה טס לבקר את משפחתו, אך בשלב הזה הוא עדיין אינו בתכניות ובהנהלת המועדון מצפים שימצא קבוצה, כפי שמצפים מדן איינבינדר, ששותף ב-20 הדקות האחרונות.
החלוץ שלומי אזולאי עשוי לעזוב כבר בימים הקרובים, כאשר במועדון התקבלה החלטה כי הוא ישוחרר גם אם לא יגיע שחקן אחר במקומו. אחרי כיפור ייעשה ניסיון נוסף לצירופו של ירדן שועה אך הסיכויים לכך נמוכים, כמו גם ניסיון לצרף חלוץ זר שיספיק לנחות בארץ עד לסיום החלון. ייתכן כי רועי פדידה הצעיר ישלים את מצבת החלוצים, שכוללת כרגע את גליאופילו פלייטר ואלירן עטר. עידן ורד ינוח מספר ימים על מנת להחלים באופן סופי ולחזור לאימונים מלאים אחרי כיפור, אם החזרה לאימונים תאושר כמובן. מיכאל אוחנה, ששיחק 60 דקות, סיפר בסיום כי הרגיש טוב פיזית והוא מרגיש שהוא מוכן לשחק לפחות מחצית לאחר הסגר.
רגיל (7) 212
19:15

הפועל פתח תקווה

הפועל ירושלים
האורחת ללא נקודות אחרי שישה מחזורים ונועלת את הטבלה. ובכל זאת, הירושלמים יודעים שעוד משחק בלי נקודות רק ימשיך לסבך אותם בתחתית. הפועל פתח תקווה אמנם פייבוריטית, אבל האורחת יכולה לנצח כאן
יתרון (7) 236
19:30

הפועל קרית שמונה
(1+)

הפועל באר שבע
קרית שמונה פתחה את העונה הזו עם הרבה ציפיות אבל לא תרגמה אותם לנקודות ונראית פחות טוב מהציפיות לגביה. באר שבע בפתיחת עונה היסטורית ובלתי ניתנת לעצירה. האורחת תנצח כאן ביותר מגול