הפועל תל אביב הודיעה היום (שלישי) על התרת חוזהו של הקשר הפנמי עומאר בראון. "בראון ימריא הלילה למולדתו ואנחנו מאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך", נמסר מהמועדון.
בראון בן ה-26, שחקן כנף שיכול לשחק גם כחלוץ, לא הרשים בהפועל תל אביב, אך למרות זאת במועדון החליטו לתת לו מספר צ'אנסים נוספים. נראה שאלו לא ממש עזרו לו והיום החליטו במועדון לשחררו.
בראון רשם שלוש הופעות עד כה בנבחרת פנמה. הוא שיחק בעונה האחרונה בדפורטיבה סן קרלוס ולפני כן במונטריאול אימפקס מליגת ה-MLS האמריקאית, וזו הייתה הקדנציה הראשונה שלו באירופה.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם