לו"ז צפוף מצפה למכבי חיפה שתארח הערב (20:00, ספורט 2) את קייראט הקזחית במוקדמות הליגה האירופית ולאחר מכן ביום ראשון תפגוש בליגה את בני סכנין במטרה להישאר מושלמת. למרות שבני סכנין סובלת ממגיפת הדבקות בקורונה, במכבי חיפה מעוניינים בקיום המשחק ותומכים בהמשך הליגה כרגיל. גורמים בחיפה אף ציינו כי "להבנתנו קנדיל ממילא פצוע ולא שיחק גם נגד מכבי נתניה. חשוב שהליגה תמשיך".
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
עוד לפני המשחק מול סכנין, בחיפה מתמקדים במשחק הערב מול קייראט מקזחסטן. המאמן ברק בכר לא צפוי לעשות יותר מדי שינויים מההרכב שפתח ביום ראשון מול באר שבע, כשההתלבטות העיקרית היא בין דולב חזיזה ליאניק וילדסחוט. 
במועדון מקווים מאוד לעבור את הקזחים כדי להמשיך הלאה באירופה. "עשינו אסיפה ומדובר בקבוצה חזקה", העיד שחקן בקבוצה, "מי שמזלזל בה טועה. אנחנו מגיעים מוכנים ורוצים להמשיך לצבור ביטחון ומומנטום".
אמש לאחר האימון המסכם הקבוצה ערכה הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה. מנכ"ל המועדון, אסף בן דב, אמר לשחקנים ולצוות: "אנחנו בתקופה לא פשוטה. חשוב שתשמרו על עצמכם ועל החברים שלכם. זו תקופה לא פשוטה ואנחנו נעבור אותה ביחד. אני מבקש מכם שתשמחו את הקהל שלנו בבית, זה הדבר החשוב ביותר. שנה טובה ובעיקר בריאות".



