לאחר שמאמן בני סכנין נמצא מוקדם יותר אתמול (שישי) חיובי לקורונה, גם מאמן הפועל חדרה שרון מימר התגלה כמי שנדבק בנגיף. מאמן חדרה נבדק לאחר שקיבל הודעה כי היה בקירבת חולה מאומת, וכאמור נמצא חיובי. בעקבות המצב מימר לא הגיע כמובן לאימון הקבוצה, שעדכנה את מנהלת הליגות בעניין. שחקני ואנשי חדרה ייבדקו מיידית.
המשחק בין בני סכנין למכבי נתניה שאמור היה להתקיים הערב (שבת, 18:00) נדחה, אחרי שתוצאות בדיקת הקורונה שעברה סכנין לא התקבלו בזמן.
"הקבוצה עדכנה את מנהלת הליגות שתאמה עם משרד הבריאות בדיקות מיידיות לשחקני ואנשי הצוות וזאת בהתאם למתווה הפעלת הליגה", נמסר מהפועל חדרה לאחר היוודע על הידבקותו של מימר. "אנו נעדכן בהמשך סטטוס הפעילות בהתאם לתוצאות הבדיקות והנחיות משרד הבריאות ומנהלת הליגות".
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.