חוסה רודריגס יעבור היום (רביעי) בדיקות רפואיות ולהצטרף רשמית למכבי חיפה. הספרדי יערוך היום סיור גם במתקני המועדון וינכח במשחק הערב (20:00, ספורט1) נגד ז'לייזניצ'אר במוקדמות הליגה האירופית. בחיפה מייעדים לרודריגס תפקיד כקשר מרכזי ובונים על כך שיוכל לשחק כבלם במערך של שלושה בלמים.
אחרי שרודריגס נחת בישראל, בחיפה מתמקדים באפשרות לצרף את טאלב טואטחה. בשלב זה יש עדיין פערים, אולם על פי גורם בקבוצה "ננסה לגשר עליהם", ושני הצדדים מעריכים שיהיה אפשר להשלים את העסקה. הירוקים רוצים להתחזק גם בשחקן התקפה במקום מוחמד עוואד שהושאל ללך פוזנן. תאי בריבו הוא האופציה הישראלית המובילה, כאשר גם דין דוד ברשימות. מלבד זאת, גם אופציה של חלוץ זר נבדקת.
מנהל האקדמיה של מכבי חיפה אלון חרזי יצא שלילי בבדיקת קורונה שערך ויצא מבידוד באישור משרד הבריאות. כזכור, חרזי נחשף לחולה מאומת בשבוע שעבר.
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון


