בני יהודה הודיעה הערב (רביעי) כי המגן עמית כהן סיכם את תנאיו לעונה הקרובה. שחקן הפועל רעננה בן ה-21, שפתח היום במשחקה של הנבחרת הצעירה של ישראל בהפסד לאיי פארו, יחתום על החוזה עם חזרתו ארצה ויצטרף לאימונים לאחר המשחק הבא של הנבחרת מול קזחסטן ביום שלישי.
כהן, שיכול לשחק כמגן ימני ושמאלי וגם בתפקידים שונים בקישור, יגיע בהשאלה עם אופציה לרכישה בסיום העונה. בני יהודה תהיה הקבוצה השלישית שלו בליגת העל, אחרי ששיחק כמושאל בהפועל חדרה ב-2018/19 וכבש במדיה שער אחד. את שערו היחיד במדי רעננה כבש ב-1:2 על בית"ר ירושלים במחזור השני בעונה שעברה.
מאז הירידה לליגה הלאומית עזבו את הפועל רעננה במתווה דומה גם אור דסה (הפועל כפר סבא), ירדן כהן (מכבי פתח תקוה) ויוג'ין אנסה (עירוני קרית שמונה).
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה
יתרון (6) 229
21:45

ריאל מדריד

בי.סי דובאי
(7.5+)
ריאל אחרי שני ניצחונות בליגה, אך ביורוליג היא הפסידה למונאקו ולא הרשימה בניצחון על פריז. דובאי אחרי שני ניצחונות יורוליג ולמרות שהיא אנדרדוג, היא בהחלט יכולה להיות יריב קשה ולעמוד בליין


