כשלושה חודשים לאחר שחתם על חוזה לחמש שנים נוספות בהפועל תל אביב, עמית מאיר נמכר היום (רביעי) למכבי פתח תקוה תמורת 250 אלף שקלים. הקשר בן ה-19, שערך את הבכורה שלו בליגת העל בפתיחת הפלייאוף העליון, חתם על חוזה לחמש שנים אצל העולה החדשה והפך להחתמה ה-12 של הלוזונים בחלון הנוכחי.
מאיר רשם תשע הופעות בפלייאוף העליון בעונה הקודמת, מתוכן שש בהרכב של הפועל תל אביב, והעונה הספיק לשחק פעמיים כמחליף בגביע הטוטו לפני שעזב.
את הבכורה שלו במדי קבוצתו החדשה יוכל לערוך לאחר פגרת הנבחרות, כאשר מכבי פתח תקוה תארח במחזור השני של ליגת העל את הפועל כפר סבא ותנסה להשיג ניצחון נוסף אחרי ה-1:2 המפתיע בבלומפילד על האלופה מכבי תל אביב.
יתרון (6) 36
13:15

הפועל חולון

מכבי רמת גן
(6+)
חולון נראתה לא טוב מול גליל עליון למרות הניצחון, כשהיא עדיין זוכרת את התבוסה למכבי. רמת גן אחרי ניצחון מרשים על נס ציונה, ורוצה להמשיך במומנטום. יהיה לה קשה לנצח, אבל הליין גבוה מדי
רגיל (6) 64
15:00

מ.ס. כפר קאסם

עירוני מודיעין
המארחת מגיעה עם הרבה ביטחון אחרי ניצחון חשוב בחוץ על הפועל ר"ג. האורחת היא אחת מקבוצות החוץ החלשות בליגה. כפר קאסם תדע לשמור על המומנטום ולנצח גם כאן


