האם המשחק של בני סכנין נגד עירוני קרית שמונה בגביע הטוטו ביום ראשון יידחה? בקבוצה הודיעו היום (חמישי) שמארון גנטוס נמצא חיובי בבדיקת קורונה, והם מחכים להנחיות מהמנהלת לגבי חובת הבידוד של שאר שחקני הקבוצה. גנטוס לא שיחק בשני המשחקים של הקבוצה בגביע הטוטו ושהה בבידוד מאז שקיבל אתמול הודעה שנחשף לחולה מאומת, אך התאמן לצד חבריו עד אתמול.
מחר יעברו כל אנשי הקבוצה בדיקות קורונה, ותמשיך לחכות להוראות כיצד לפעול. גנטוס עצמו, שנחשף לאחד מבני משפחתו שנמצא חיובי, מרגיש טוב ולא סובל מתסמינים, אך יצטרך לשהות בבידוד עוד כשבוע וחצי.
רגיל (3) 155
20:00

אייבר

אלצ'ה
משחק גביע בין אייבר מהליגה השנייה שנמצאת עמוק במאבקי ההשרדות בליגה נגד אלצ'ה העולה החדשה לליגה הראשונה שפתחה את העונה בצורה חיובית. אני חושב שאלצ'ה מגיעה במומנטום חיובי ובדריכות למשחק הגביע בעוד שאייבר עלולה להיות מושפעת ממאבקי הירידה שלה בליגה
רגיל (3) 254
21:30

סט. גאלן

סיון
על אף החיסורים והמומנטום של סיון, סט. גאלן נחושה לשמור על מעמדה בצמרת ולא לאבד נקודות בביתה.
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
במישור המקצועי, בקבוצה מרוצים מאוד מהניצחון על מכבי חיפה, כאשר את מירב המחמאות סחטו אוסמה חלאיילה, עטאא ג'אבר ואיאהב שאמי. בסכנין משוכנעים שכאשר יעברו בבקרת התקציבים ושחקני הרכש ייכנסו לעניינים, הקבוצה תהיה חזקה אף יותר. "יש פה בסיס טוב של צעירים", אמר גורם במועדון, "אפשר לעשות השנה דברים יפים".


