בית"ר ירושלים סוערת בעקבות הפרסומים על צירופו האפשרי של עומר אצילי. אחרי ה-0:0 של הקבוצה עם בני יהודה בגביע הטוטו, המהלך צבר תאוצה וחוגג כבר הודה שיש סיכויים גבוהים שהקשר ששוחרר ממכבי תל אביב בעקבות מעורבותו בפרשת הקטינות, יחזור למדים הצהובים-שחורים.
יחד עם זאת הזיגזג של חוגג נמשך גם אתמול, ונראה שהוא שוב מתלבט. לאורך כל היום נערכו המון שיחות בין הבעלים להנהלת המועדון והצוות המקצועי, ובנוסף התייעץ הבעלים עם גורמים נוספים בנושא, כולל מספר בעלים של קבוצות אחרות ואנשי דת איתם הוא נמצא בקשר.
חוגג עצמו התלבט אמש ארוכות בינו לבין עצמו ואמר לאנשי בית"ר: "אני שובר את הראש. כולם בעלי דעה ומייעצים, אבל לקבל את ההחלטה זה הקושי האמיתי. אם אצרף אותו, יהיו כאלה שישר ינצלו זאת כדי לנסות להרוס את מה שבניתי כאן. מצד שני, אולי אנשים צריכים לפעמים לסלוח ולא להרוג בן אדם".
חוגג אף נעזר בכמה אנשים כדי שיבדקו לו גם את הסוגיה הפלילית סביב אצילי. עדיין לא ברור מתי אמורה להתקבל החלטת הפרקליטות בתיק, אבל גם אם השחקן לא יואשם בפלילים הוא עלול להיתבע אזרחית - דבר שחוגג לוקח בחשבון כחלק מהשיקולים בהחלטה. חוגג חזר ואמר אתמול בשעת לילה מאוחרת: "זאת החלטה שכולנו צריכים להיות שלמים איתה, גם אם צריך להמתין".
אוהדי הקבוצה הציפו אתמול את חוגג ואת כל אנשי המועדון בהודעות בניסיון להפעיל לחץ לצירוף הקשר, אולם מנגד התקבלו גם הודעות מאוהדים המתנגדים למהלך. כך או כך, בבית"ר עדיין מתלבטים וההחלטה הסופית עשויה להתקבל ב-48 השעות הקרובות.
אחת האפשרויות שעלו הן שבשלב זה בית"ר תרד מהאפשרות לצרף את אצילי, אך בהמשך החלון הנושא יחזור להיות רלוונטי. גורמים בבית"ר אמרו: "מה שהיה אתמול זה לא פחות מטירוף. צריך להרגיע את העניינים ולקבל החלטה מושכלת ונכונה לטווח הארוך, לא החלטה אמוציונלית בגלל לחץ הקהל".
רגיל (2) 56
18:00

אנגולה

מצרים
מצרים מגיעה למשחק בראש שקט עם 6 נקודות וכבר הבטיחה את ראשות הבית. אנגולה, לעומת זאת, עם נקודה אחת בלבד, חייבת ניצחון
רגיל (2) 65
18:00

זימבבואה

דרום אפריקה
דרום אפריקה יודעת שתיקו עשוי להספיק לה כדי להבטיח את המקום השני (בזכות הניצחון על אנגולה). זימבבואה חייבת ללכת על כל הקופה ולנצח.
רגיל (2) 137
20:00

קובנטרי

איפסוויץ'
איפסוויץ' היא אחת הקבוצות המלהיבות באנגליה בשנתיים האחרונות, עם כדורגל התקפי ושוטף. קובנטרי בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל איפסוויץ' נלחמת על כל נקודה כדי להישאר בצמרת הגבוהה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 211
21:45

רומא

גנואה
התוצאה המועדפת על רומא העונה היא 0:1 כשזו התוצאה שהסתיימה ב10 מ16 המשחקים שלה העונה, לזכותה או לחובתה. גם הערב אפשר לצפות למשחק דל בשערים
רגיל (2) 235
21:45

פטרבורו

רדינג
פטרבורו פייבוריטית קלה בגלל הביתיות והניצחון במפגש הישיר לפני שבועיים, אבל רדינג מספיק איכותית כדי לגנוב נקודה.
רגיל (2) 263
21:45

לסטר

דרבי קאונטי
לסטר תארח את דרבי למשחק מסקרן. לסטר מגיעה למשחק לאחר רצף מאכזב של שני הפסדים בעוד דרבי ללא הפסד בארבעת משחקיה האחרונים. להערכתי דרבי תצליח לשמור על הרצף ובמקביל לסטר תעצור את רצף ההפסדים, נראה כי תיקו הוא תוצאה שתשקף היטב את מאזן הכוחות בין השתיים
רגיל (2) 284
21:45

נוריץ'

ווטפורד
האורחת לא בעונת שיא אבל יש לה המון על מה לשחק כשהיא רחוקה שלוש נקודות בלבד מהמקום השלישי. נוריץ' מתחת לקו האדום ומתאוששת מפתיחת עונה רעה, אבל עדיין לא מספיק טובה לנצח בהתמודדות הזו


