ניר קלינגר אמר בסיום המשחק של הפועל תל אביב נגד מ.ס אשדוד כי הכיוון הוא לסגור את נושא הבלם הנוסף ביום יומיים הקרובים, אך עדיין המועדון לא קרוב להסכמות עם אף אחד מהאופציות. הפערים עם עמרי בן הרוש עדיין גדולים, וגם שאר האופציות נראות לא ריאליות: לטל כחילה יש חוזה ביוון בסך 140 אלף יורו, וגם האפשרות שעלתה על הפרק בשבוע האחרון, להחזיר את אדי גוטליב, הסיכויים כרגע נראים נמוכים מאוד, מה גם שהשחקן מעדיף להמשיך בחו"ל. בצוות המקצועי סיפרו אתמול כי כדי לסגור את אחת האופציות יהיה צורך לשפר את ההצעות שהגישו.
מי שאמור לנחות מחר הוא הבלם האפריקאי סיאנדה קולו, שייכנס לבידוד ויערוך אימונים בנפרד בשבועיים הקרובים. במועדון עדיין לא ויתרו על אופציית רמזי ספורי אך הדברים תלויים בהתפתחויות מכיוון הפועל באר שבע. השחקן לא התאקלם בדרום ומעדיף לחזור לאיזור המרכז, אך הנושא אמור לעלות הילוך לאחר צירוף בלם. לספורי חוזה לעוד שלוש שנים בבאר שבע והוא עדיין אינו מסכים למתוה הקיצוץ הדורשים ממנו.
בנוגע להעברת הקבוצה בבקרה, במועדון משוכנעים כי מדובר בעניין טכני בלבד שייפתר עד לפתיחת הליגה. לטענת נציגיה המשפטיים של המועדון, גם אם יהיו הכרעות כנגד הקבוצה בשנה הזאת, הם לא יחויבו לשלם זאת עד עונת המשחקים הבאה בשל ההסדר המשפטי ואיסור העדפת נושים, כך שאין שום סיבה לדרישת הבטוחות. בבקרה טוענים כי עד עתה אין להם שום מסמך שמעיד אחרת ולכן הם מחויבים לדרוך את הבטוחות של 5-6 מיליון שקל.
יתרון (2) 131
18:35

מכבי רמת גן

עירוני נס ציונה
(3+)
רמת גן בכושר גרוע אחרי חמישה הפסדים ברציפות בעוד נס ציונה אחרי שלושה ניצחונות רצופים. במומנטום הנוכחי, היתרון לנס ציונה לא ממש ברור.
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
יתרון (2) 260
20:55

הפועל חולון

הפועל גליל עליון
(8+)
חולון הפסידה 4 מ-5 האחרונים שלה, אך ההפסדים היו לקבוצות איכותיות מאוד. גליל היא מהחלשות בליגה, היא הפסידה 5 מ-6 האחרונים שלה וחולון מקבלת משחק בהזמנה כדי לחזור לתלם
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה
עמרי אלטמן אמר בסיום המשחק אתמול, שבו גברה הקבוצה 0:1 על אשדוד: "משחק ראשון, נכנסים לכושר, מתחדדים, טוב לנצח. אני לא מרגיש את הבעיות שמדברים עליהן, אני משתדל לא לקרוא תקשורת, משה וניר מובילים אותנו היטב. עצוב שאוראל הלך, הוא היה שחקן משמעותי ומנהיג, אבל כל אחד יצטרך לתת מעצמו יותר כדי שלא ירגישו בחסרונו. הוא חבר מאוד טוב שלי, אני מפרגן לו, הוא שחקן מדהים. אני מאוד קרוב לאוראל, אני יודע בדיוק מה היה עם כל הסחבת שלו, עשיתי מה שאני יכול כדי להשאיר אותו כאן".
האם זה ישפיע על עתידו? "יש לי סעיף שחרור, כולם יודעים את זה, אין לי כרגע הצעה טובה יותר ממה שיש לי בהפועל, אני רוצה להמשיך בהפועל יותר מהעונה הזאת אבל דברים לא תלויים רק בי. אני מאוד רוצה, זה אני יכול לומר, אבל לפעמים דברים לא תלויים רק בך".


