הפועל תל אביב הודיעה היום (שישי) על הארכת חוזהו של שחר הירש בעונה נוספת. החלוץ הגיע לראשונה לאדומים במהלך עונת 2017, עזב ב-2018 וחזר לקבוצה שוב בתחחילת שנת 2019. הירש גמר את העונה שעברה כבר בנובמבר 2019 לאחר שקרע את הרצועה הצולבת במהלך משחקה של הפועל תל אביב נגד מכבי חיפה.
הירש אמר לאחר החתימה: "אני שמח להמשיך במועדון שכבר הפך עבורי לבית. עברתי שיקום לא פשוט - ואני מודה להנהלה, משה וניר על האמון בי, הליווי במהלך התקופה הזו והתחושה הטובה שנתנו לי. זו עונה חשובה עבור המועדון וגם עבורי בפן האישי ואעשה הכל כדי שנצליח לעמוד באתגרים הרבים שעומדים בפנינו".
האדומים יערכו מחר את משחקם הראשון בגביע הטוטו נגד מ.ס אשדוד. הקבוצה עדיין לא עברה בבקרה ותוכל לשחק רק עם השחקנים הממשיכים מהעונה שעברה בנוסף לנבחנים שלא מליגת העל. ארנסט שטקוס ויגאל בקר לא יוכלו לשחק, ניב סרדל שמגיע מהלאומית יירשם כנבחן וכמו כן הזרים ארמנדו קופר, עומר בראון והחלוץ הגיאורגי קטאליה.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
