עידו לוי על סף סיכום בהפועל חיפה. הבלם שסיים חוזה בהפועל רעננה, סיכם את מרבית תנאיו בקבוצה, וכעת נותרו רק כמה פרטים קטנים שהצדדים צריכים לסגור ביניהם. המאמן חיים סילבס שאימן את לוי בהפועל רעננה רוצה מאוד שהבלם יחתום, והעביר זאת לבעלים יואב כץ, כאשר ביומיים האחרונים חלה התקדמות משמעותית ולמעשה הצדדים על סף סגירה של העסקה.
"זה קרוב מאוד אבל עדיין לא סופי", אמר גורם המעורה בפרטים. "עושה רושם שכל הצדדים רוצים שזה יקרה וחסר רק אישור סופי של יואב למתווה".
מלבד לוי בקבוצה רוצים לצרף מגן שמאלי שיתמודד עם אלי בלילטי על ההרכב. בהפועל חיפה לא ממהרים להחתים שחקנים זרים ובמועדון היו כאלה שאמרו כי במצב הנוכחי חשוב בעיקר לסגור עם ישראלים טובים ורעבים ורק אם יש מציאה של זר שישדרג את הקבוצה דוגמת ויליאם אגאדה, הם ינסו להחתימו. למרות זאת, במקביל לאופציות הישראליות, במועדון בוחנים גם אופציות של מגנים זרים.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים


