משכורות חודש יוני היוו קרקע למאבק בין אבי לוזון לשחקני מכבי פתח תקוה במהלך חזרת הכדורגל לאחר פגרת הקורונה. תחילה לא רצה הבעלים לשלם לשחקנים עבור חודש זה, אולם לאחר שאיימו שלא ישחקו אם לא יקבלו שכר והתערבות ארגון השחקנים, נסגר כי יקבלו 85 אחוז משכרם, וההסכם נחתם.
את המשכורת המדוברת אמורים היו השחקנים לקבל ב-10 ביולי, לפני כמעט שלושה שבועות, אך עד היום זה לא קרה. חלקם, אגב, כבר סיימו חוזה במועדון ועזבו. בפתח תקוה הבהירו היום כי מספר שחקנים כמו עומר דנינו ודור חוגי כבר קיבלו בשבוע שעבר את גמר החשבון, ואילו היום ניתנו המחאות לכל יתר השחקנים ובכך הם מגיעים לגמר חשבון עם כל שחקני הסגל מהעונה האחרונה. כמו כן, השחקנים אמורים לקבל את מענקי העלייה עד ה-31 באוגוסט ובקבוצה הבטיחו להעביר את הסכום בזמן.
יתרון (4) 133
20:30

הפועל ירושלים

בני הרצליה
(9+)
ירושלים ניצחה את כל משחקיה העונה, כולל את מכבי ת"א בסופרקאפ. הרצליה לא הרשימה, אלא ההפך, ספגה הפסדים לרעננה וחולון, וניצחה רק את העמק ונתניה. ירושלים אמורה לדלג פה לשלב הבא במפעל בהפרש גבוה
רגיל (4) 248
22:00

דינמו זאגרב

פנרבחצ'ה
פנרבחצ'ה לא מגיעה בשיאה, ניצחה רק פעמיים בחמשת המשחקים האחרונים שלה ובשני המשחקים האחרונים סיימה בתיקו בליגה. זאגרב בחוץ זה משחק קשה מאוד לכל יריבה, והקרואטים יהנו מאווירה מאוד ביתית שתעזור להם לנצח כאן
במועדון מתכננים להגדיל את התקציב על מנת לנסות ולהגיע לפלייאוף העליון בעונה הקרובה. אתמול חתם הקשר האחורי אלביס סאקי, כשהקבוצה נמצאת במגעים עם עם זרים נוספים, ביניהם אסמיר אוליץ' הבוסני.
עדכון ראשון: 14:01