בווידאו: שחקני בני סכנין חוגגים עם האוהדים את העלייה
בני סכנין מעוניינת במגן השמאלי של מכבי חיפה, איקוום אוטין. העולה החדשה לליגת העל כבר פנתה לראשי מכבי חיפה וביקשה לשאול את השחקן, כשכעת מחכים לתשובתו של אוטין עצמו. המגן אמר למקורביו שהוא מעדיף למצוא קבוצה אחרת בחו"ל, אך כעת ההצעה של סכנין עשויה לשנות זאת.
אל תפספס
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
מלבד אוטין, בקבוצה ממשיכים בשיחות עם מהראן ראדי. המאמן אלדד שביט מעוניין בראדי אך עדיין לא ברור אם הקשר הוותיק יישאר, שכן בהנהלה מוכנים להציע לו חוזה עם שכר נמוך יותר ממה שהרוויח בעונה החולפת. מלבד זאת, במועדון רוצים מאוד גם את קשרה של הפועל באר שבע רמזי ספורי, אך מעבר שכזה עשוי לצאת לפועל רק אם השחקן ישוחרר ללא דמי העברה. בסכנין משוכנעים שספורי יכול לשדרג אותם משמעותית. השחקן עצמו מבוקש גם על ידי הפועל תל אביב.


