בווידאו: עמיר תורג'מן לאחר אימון הפתיחה של הפועל כפר סבא
הפועל כפר סבא, שהבטיחה הישארות בליגת העל כמה מחזורים לפני תום העונה וסיימה במקום ה-11 בזכות ריצה יפה עם המאמן עמיר תורג'מן, ערכה הערב (שלישי) את אימון הפתיחה לקראת 2020/21. תורג'מן ממשיך בתפקיד יחד עם עוזרו רביד גזל, מאמן השוערים קאלה דרשלר ומאמן הכושר גל ועקנין שהגיע מנס ציונה.
פרט לשלד המוביל שנשאר לעונה נוספת, בראשות הקפטן עומר פדידה, השוער איתמר ישראלי ובן רייכרט, באימון הפתיחה השתתפו גם שלושת השחקנים החדשים: הקשר ג'ורג' פוצ'יבה שהגיע מהפועל חדרה, המגן מאור ג'רסי שהגיע מהפועל ראשון לציון והקשר הצעיר עומר בראמי ששיחק בעונה האחרונה בבית"ר תל אביב בת ים.
בין 25 השחקנים שנכחו באימון הפתיחה היו גם כמה נבחנים, כשמי שנעדר הוא שחקן הכנף הסנגלי בובקאר טראורה שנשאר בביתו באיטליה וממתין להצעה מקבוצה בחו"ל.
נציג הבעלים עידן שום שוחח עם השחקנים בחדר ההלבשה ואמר כי השאיפה היא לעונה טובה יותר וכי השחקנים צריכים לחשוב גבוה כבר מהרגע הראשון. שום הוסיף ואמר כי הוא שמח על מי שנשאר, בירך את מי שהצטרף והבטיח כי בכפר סבא תיבנה קבוצה טובה.
עמיר תורג'מן אמר: "היה לנו חופש קצר, בדרך כלל אנחנו רגילים לחופש יותר ארוך שבו השחקנים נחים, אבל אנחנו אוהבים את המשחק ושמחים לחזור. חסרים לנו עוד כמה שחקנים ואני מקווה שלאט לאט הסגל יתמלא ונהיה קבוצה טובה. נחליט לגבי המטרות כשנדע איך יהיה הסגל. אנחנו שואפים למקומות 6-8, אבל הכול תלוי בסגל ובשחקנים שאנחנו נביא. נצטרך שחקנים משמעותיים שישפרו את הסגל הקיים. אם נביא את השחקנים המתאימים, 6-8 זו מטרה טובה וראויה. יש פה בסיס מצוין שנשאר, הבעלים התאמץ מאוד לטובת השחקנים ושדרוג שכרם כדי שיהיו מרוצים. חובת ההוכחה עליהם. אנחנו אמורים לעשות את הדברים בצורה הרבה יותר טובה מאשר בעונה שעברה".
הבלם טל מכלוף הוסיף: "זה הרגיש קצת קצר, אבל אני מאוד התגעגעתי וכיף לחזור לדשא. רוב החבר'ה נשארו וזה כיף ומרגש. אנחנו מקווים שגם הקהל יחזור ורוצים לחזור לשחק. מיותר לצאת בהצהרות כרגע, אנחנו עדיין לא יודעים איך הסגל ייראה. נבוא צנועים, ננסה לעשות את העבודה שלנו ולאט לאט נתחבר. עשיתי עונה טובה, ואני חושב שכל ההרגשה הכוללת פה תרמה לי המון. זו אחת הסיבות שרציתי להישאר, להמשיך בקו הזה ולהמשיך להתקדם".
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
האלופה: מכבי תל אביב
האירופיות: מכבי חיפה, בית"ר ירושלים, הפועל באר שבע
העולות: מכבי פתח תקוה, בני סכנין
היורדות: סקציה נס ציונה, הפועל רעננה


