אחרי ההודעה על הארכת חוזהו של סער פדידה וההחתמה של רז נחמיאס, הפועל חיפה מודיעה היום (רביעי) שסיכמה עם נס זמיר על חוזה חדש והוא חתם לשתי עונות נוספות. זמיר כבש 17 שערים במדי האדומים בשתי העונות האחרונות (13 מהם בליגה) ואמר: "שמח להמשיך במועדון שהפך לבית שלי אחרי שנים רבות שנדדתי בין קבוצות שונות. תודה לכל המערכת על האמון שהיא נתנה בי. אעשה הכול כדי לעזור למועדון להשיג את מטרותיו ולשמח את הקהל".
זמיר בן ה-29 הצליח למצוא בית חם אחרי שנים רבות בהן נדד בכדורגל הישראלי. הוא החל את הקריירה שלו בנוער של בית"ר טוברוק, משם עבר לחטאפה ב' ונדד גם באלבסטה ב' ובסראגוסה ב'. ב-2012 חזר לישראל וחתם במכבי פתח תקוה כמושאל מסראגוסה. עונה לאחר מכן חתם בבני יהודה, בה שיחק שלוש עונות ומשם המשיך לבית"ר ירושלים, בה לא זכה ליותר מדי דקות משחק בעונת 2015/16. מבית"ר המשיך לליגה הלאומית ושיחק בהפועל ראשון לציון ובהפועל פתח תקוה עד שהגיע להפועל חיפה ב-2018.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.


