בווידאו: שחקני מכבי תל אביב מגיעים לאימון לאחר חשיפת הפרשה
עירוני קרית שמונה
דריכות גדולה בעירוני קרית שמונה לקראת המשחק מול הפועל רעננה מחר. בקבוצה הצפונית מבינים שהניצחון של סקציה נס ציונה השאיר אותם מסובכים עמוק במאבקי ההישרדות והמטרה היא להמשיך במומנטום אחרי הניצחון 0:3 במחזור הקודם. "אנחנו חייבים לנצח, אחרת אנחנו יכולים למצוא עצמנו מתחת לקו האדום", אמר שחקן בקבוצה. "רוצים מאוד להציג את אותה יכולת כמו במשחק הקודם". בצד המקצועי קיימת התלבטות בין סמואל בראון שישוב לסגל לבין סילאס.
הפועל רעננה
מהעבר השני תעמוד הפועל רעננה, שרק נס ישאיר אותה בליגת העל. "אנחנו מבינים שירדנו כמעט בוודאות", הודה אחד השחקנים הבכירים, "המטרה עכשיו היא לשחק על הכבוד ולהראות רוח לחימה ושאנחו ספורטאים אמיתיים".
"אם ציפו לדעיכה מצידה של רעננה, לא כך הם פני הדברים", טען היום המאמן אייל לחמן. "הכוונה היא לגלות אחריות עד לרגע האחרון, ופירושה של אחריות זה גם להיות מחויבים במשחק ההגנה ולהפסיק עם המגמה של ספיגה מרובה. עם כמות מזערית של ניצחונות מתחילת העונה הגיע הזמן שרעננה גם תשאף לנצח ולשחק בכל הרצינות עם הראש למעלה כמו ספורטאים - עד השנייה האחרונה". כרם ארשיד הוסיף: "אנחנו נערכים בצורה טובה, הצוות מכין אותנו היטב לקראת המשחק, אנחנו במלחמת הישרדות ובאים לנצח - לא משנה מה הסיכויים להישארות, אנחנו נלחמים עד הסוף".
טריוויה
* הפסד ליגה שביעי ברציפות יוריד את הפועל רעננה מבחינה מעשית לליגה הלאומית אחרי שבע שנים רצופות בליגת העל. הפער בין הקבוצות יצמח ל-12 נקודות, כשבקופה יישארו 12 והפרש השערים של רעננה נחות משמעותית.
* אייל לחמן הפסיד בכל 10 משחקיו האחרונים כמאמן בליגת העל: שניים כעת עם רעננה ועוד שמונה ברצף בעונת הירידה של הפועל ראשון לציון ב-2012.
* ירידת ליגה נוספת תהיה השישית בקריירה של לחמן. הוא ירד עם הפועל פתח תקוה וראשון לציון ללאומית ועם הפועל אשקלון לליגה א', ופוטר בעבר במהלך עונות הירידה של הפועל כפר סבא ומכבי הרצליה.
* עירוני קרית שמונה הפסידה בארבעת משחקי החוץ האחרונים שלה. רצף ארוך יותר (שבעה הפסדים) היה לה רק בעונת הירידה ב-2008/09. את רעננה היא לא ניצחה בחוץ מאז ה-0:3 בדצמבר 2016.
* קובי רפואה התחיל את הקדנציה בקרית שמונה עם ניצחון 1:2 על הפועל רעננה ויש לו סך הכול שלושה ניצחונות מולה בשבעה משחקים כמאמן.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
הרכבי הקבוצות
פלייאוף תחתון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 בני יהודה תל-אביב33 13 10 10 30-40 49 2 מ.ס. אשדוד33 10 11 12 47-48 41 3 הפועל חדרה33 10 10 13 42-33 40 4 מכבי נתניה33 11 7 15 46-35 40 5 הפועל כפר סבא33 10 8 15 38-28 38 6 עירוני קרית שמונה33 9 5 19 43-30 32 7 סקציה נס ציונה33 8 8 17 46-23 32 8 הפועל רעננה33 2 11 20 62-27 17