מאמן מכבי מרקו בלבול יעמוד הערב (ראשון) על הקווים בדרבי מול הפועל חיפה (20:45, ספורט 4), וזאת לאחר שעבר בדיקה אצל רופא הקבוצה. כזכור, בלבול נעדר מהאימון המסכם אמש לאחר שהודיע שהוא סובל מתסמינים קלים של התקררות. כעת לאחר שהמאמן חש טוב יותר ולא סובל מחום הוא מצטרף לקבוצה וייאמן כרגיל הערב.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
רועי אלימלך חתם במחלק הנוער של המועדון. השחקן הצעיר, שגדל בנתניה ושיחק בטוברוק, משחק בעמדת הבלם ובעמדת המגן. לאלימלך, משנתון 2002, יש מקום של קבע בהרכב נבחרות ישראל מאז גיל הנערים ועד היום. הוא חתם באמצעות סוכנו, עידן בן אבו.
מנכ"ל המועדון, אסף בן דב, אמר לאתר הרשמי: "אנו ממשיכים בחיזוק מחלקת הנוער. השחקנים המובילים בגילאי הנוער בישראל, מצטרפים לשחקני המחלקה שלנו, בתקווה ושאיפה שאלו יהוו את הבסיס של קבוצת הבוגרים שלנו בעתיד ויובילו אותה להצלחות".
