עוזר מאמן הפועל חדרה רון קלר עבר הוים (שני) בדיקת קורונה וכרגע מחכים לתוצאות. קלר משמש כסגן מנהל בית ספר התיכון "הרב תחומי" בחדרה, בו אובחנה אחת התלמידות כחולה בנגיף, ונאלץ לעבור בדיקה כדי לוודא שלא נדבק בנגיף. בכל מקרה קלר לא בא במגע עם החולה ולכן אינו צריך להיכנס לבידוד בשלב זה. לאחר קבלת תוצאות הבדיקה יתברר האם קלר יכול לשוב לפעילות רגילה עם המועדון ואם נדבק תצטרך הקבוצה כולה להיכנס לבידוד של שבועיים לפי מתווה חזרת הפעילות בליגת העל והליגה הלאומית.
ללא קשר למקרה, בחדרה מתכוננים לחידוש העונה שלהם במשחק הביתי מול סקציה נס ציונה ביום רביעי, כאשר במקביל בקבוצה כבר עובדים על הכנות לעונה הבאה. פיראס מוגרבי וריף מסיקה צפויים להצטרף לאחר שחתמו על חוזים, ובקבוצה כבר סימנו עוד כמה מועמדים משמעותיים. גם בגזרת הזרים תעבור הקבוצה שינוי משמעותי.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין