סקציה נס ציונה קיבלה אישור ממשרד הבריאות ליציאה חריגה לאימונים לשחקנים שחזרו מחו"ל ונמצאים בבידוד ביתי. עם הפסקת המשחקים, הוציא המועדון את השחקנים הישראלים לחל"ת ואילו הזרים שבו למולדותיהם. כעת הזרים חזרו ארצה (דריס ואטונס, מוסא מאזו, סאביין לילאי, יהאמיר הוקה) ובנס ציונה היו מרוצים מכך שהם יוכלו להיכנס לשגרת אימונים מסוימת, לפני חזרה שלהם לשגרה מלאה.
במשרד הבריאות הציבו שלושה תנאים לשחקנים שחזרו מחו"ל:
1. האימונים יתקיימו בנפרד מיתר חבריהם לקבוצה אשר מתאמנים ללא מגבלות - כלומר בזמנים שונים או במגרש אחר. בכל מקרה האימונים לא יתבצעו באותו זמן על אותו מגרש עם יתר חברי הקבוצה.
2. האימונים יהיו ללא מגע פיזי עם שמירה של שני מטרים בין המתאמנים (ניתן להשתמש בכדור).
3. האימונים יתבצעו במתקני הקבוצה ולא בשטחים ציבוריים.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
בנס ציונה מסרו: "אנו מודים לפרופסור איתמר גרוטו ומנהלת הליגות על ההיענות המהירה וההירתמות לסיוע למועדון".


