מכבי חיפה תערוך היום (שלישי) ניסוי כלים ראשון מאז החזרה מפגרת הקורונה כשתארח למשחק אימון את הפועל נוף הגליל מהליגה הלאומית בשעה 18:00. המשחק ייערך במתחם האימונים של מחלקת הנוער במגרשי קצף בחיפה ולא בבכפר גלים שנמצא בעיצומו של שזרוע.
אתמול ערכה הקבוצה משחק אימון פנימי שכלל כמה הפתעות בהרכב הראשון. ירדן שועה, מוחמד עוואד ורמי גרשון נכללו בהרכב הראשון של מרקו בלבול, בעוד הרכב המחליפים כלל את ניקיטה רוקאביציה וטרנט סיינסברי, מה שעשוי להיות סימן לבאות. גורמים בקבוצה אמרו שבשלב זה נערכים כל מיני ניסיונות כדי למצוא את ההרכב הנכון במשחקי הפלייאוף שיחלו בעוד שבועיים.
סיינסברי ורוקאביציה סבלו מפציעות קלות אבל לאט לאט חוזרים לעניינים. לחלוץ יש ביקוש גדול בליגה הסינית ואם מכבי חיפה תקבל הצעה רשמית בסכום גבוה, ייתכן שרוקאביציה יעזוב עם סיום העונה.
צ'ארון שרי מבוקש בטורקיה וסיפר לגורמים בסביבתו שעומדת להגיע אליו הצעה מפתה מאוד. בשלב זה בחיפה לא קיבלו הצעה רשמית על השחקן וגורמים במועדון אמרו ש"צריך לקרות משהו דרמטי מאוד כדי שיאפשרו לשרי לעזוב".
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".


