הפועל כפר סבא חזרה לאימונים מלאים אחרי הסיכום בין שחקני הקבוצה להנהלה על מתווה הקיצוץ, ובאימון הראשון נטלו חלק כל השחקנים, כולל חמשת הזרים. המאמן עמיר תורג'מן אמר אחרי האימון: "התחושה מאוד טובה כשמריחים את הדשא בחזרה, בטח אחרי שהדברים הסתיימו בין השחקנים להנהלה והכל הסתיים ברוח טובה. היה חשוב מאוד שהדברים יסתדרו, ומעכשיו אנחנו מתרכזים רק באימונים".
על מצב ההכנות של קבוצתו אמר תורג'מן: "היה עכשיו חודש וחצי בו כולם היו בבית וזה בהחלט היה קשה, אבל אנחנו חוזרים לאט לאט ואני מקווה שנגיע מוכנים למשחקי האימון שיהיו לנו בשבוע הבא ובעוד שבועיים, ולקראת הליגה שבעוד חודש. חשוב מאוד שנרים את החבר'ה מבחינת הכושר, אבל מצד שני לשמור עליהם שלא ייפצעו ויעשו את הדברים בצורה הנכונה".
"משחקי האימון ייתנו לנו אינדיקציה טובה לראות מי בכושר יותר ומי פחות", סיכם המאמן. "בסופו של דבר חובת ההוכחה על השחקנים, וגם העבודה שנתנו להם בבית אמורה להשפיע ולעזור להם מאוד להגיע בכושר למשחקים הראשונים. אני חושב שהקבוצה שלנו שווה יותר מלהישאר בליגה, ואנחנו מכוונים אפילו למקום התשיעי".
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
בסקציה נס ציונה מנסים להנחית את חמשת הזרים של הקבוצה בישראל. בשלב זה עדיין לא ארגנו במועדון טיסה לאף אחד מהם, כאשר עם נחיתתם יהיו מחויבים הזרים בשבועיים בידוד וייתכן שיתחילו להתאמן רק לאחר תחילת משחקי הפלייאוף התחתון. בנס ציונה מעריכים שיצליחו לארגן טיסות לדריס ואוטנס הבלגי ולצמד האלבנים יאהמיר הוקה וסאביין לילאי. למוסא מאזו יש בעיה לצאת מצרפת, ובעיה דומה יש לסאקו טורה הגמבי.