ההתאחדות לכדורגל פנתה לפיפ"א על מנת לבחון את האפשרות שבמשחקי הפלייאוף כל קבוצה תוכל לערוך חמישה חילופים. מדובר באפשרות שכבר עלתה גם בליגות נוספות שמתכננות לחזור, זאת בגלל החשש מריבוי פציעות בתקופה בה יתקיימו הרבה מאוד משחקים אחרי כמעט כשלושה חודשים ללא פעילות. בליגה הספרדית כבר הודיעו שהתקנה החדשה התקבלה ותיושם עד סוף דצמבר 2020.
כעת בהתאחדות ממתינים לפיפ"א ובקבוצות ליגת העל מאוד מקווים שיינתן האישור לערוך חמישה חילופים במשחקי הפלייאוף. לאור האישור שהתקבל בליגה הספרדית, האופטימיות בהתאחדות גוברת.
יו"ר ההתאחדות, אורן חסון, אמר: "החזרה לשחק מביאה עמה אתגרים חדשים ומתוך רצון להקל על הקבוצות ולשמור על בריאות השחקנים בסיטואציה שנוצרה, הנחיתי לבדוק את השינוי המתבקש בהקדם האפשרי. הקבוצות חוזרות לאחר פגרה ארוכה, שנכפתה על כולנו לנוכח משבר הקורונה והעניין הפיזיולוגי חייב להילקח בחשבון".
בעניין אחר, המשנה למנכ"ל משרד הבריאות, פרופסור איתמר גרוטו, הבהיר אתמול לראשי המועדונים בליגת העל בפגישת המנהלת שנערכה בתוכנת הזום, שאם התחלואה תגיע ליותר מ-100 נדבקים ליום שאינם מבתי אבות או מאנשים שחוזרים מחו"ל הליגה תופסק.
כזכור, ראש הממשלה בנימין נתניהו הבהיר שההקלות בסגר יבוטלו וההחמרות יוחזרו במידה שיהיו מעל מאה נדבקים שאינם ממוקדי תחלואה וכעת גם גרוטו הבהיר לאנשי ליגת העל שגם ענף הכדורגל צפוי להיסגר אם רמת התחלואה תעלה. אגב, גרוטו הבהיר במקביל שאם התחלואה תרד משמעותית ייתכנו הקלות בהנחיות שמשרד הבריאות השית על הקבוצות על מנת שאלו יחזרו לפעילות.
(עדכון ראשון: 13:17)
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
