בלמה של הפועל חדרה ג'ונתן סיסה לא יהיה כשיר למשחקי הפלייאוף התחתון גם אם ליגת העל תחודש. הבלם שסבל מקרע מלא בשריר הארבע ראשי עדיין לא כשיר לפעילות ובחדרה מכינים אותו בתקווה שיהיה כשיר לפתיחת העונה הבאה. סיסה הפגין יכולת מצויינת העונה והיה אחד מהזרים המפתיעים בליגה, ובחדרה יצטרכו להסתדר בלעדיו למרות הדחייה המשמעותית, והוא יעמוד לרשותו של שרון מימר רק בעונה הבאה.
חדרה תחסר גם את ג'וניור ודידייה קוגבנייה ששוחררו, בעוד ששלושת הזרים האחרים - לוסיו, אוסטין אג'ידה וג'ורג' פוצ'יבה - נמצאים בארץ וצפויים לחזור לפעילות אם וכאשר הליגה תחודש.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
על פי גורמים במועדון בחדרה מעדיפים שהליגה לא תחודש. כידוע בקבוצה עדיין לא חזרו לאימונים ובחדרה מאמיני שחזרה כעת לפעילות מלאה בזמן קצר כל כך עלולה לגרום לפציעות אצל השחקנים כמו גם החשש מקורונה שכן השחקנים היו בחל"ת ולא תחת מסגרת קבוצתית ואין לדעת במאת האחוזים היכן בילו. בנוסף, הפן הכלכלי הוא נדבך חשוב מאוד עבור הקבוצה הקטנה מהשרון, כאשר חזרה לפעילות תביא להפסדים כספיים משמעותיים.



