הפועל תל אביב הודיעה הערב (רביעי) למרווין פרסמן ופליפה רודריגס שהחוזים שלהם מבוטלים בשל משבר כלכלי עולמי וכי עליהם לעזוב את ישראל בהקדם. הבלגי והאורוגוואי סירבו לקצץ בשכרם ולכן קיבלו את ההודעה. מייקל אולהה ועמנואל בואטנג לעומתם, הסכימו לקצץ ולכן לא קיבלו הודעת שחרור. סטפן ספירובסקי שוהה בחו"ל ובמועדון עדיין לא פעלו בעניינו. גורם במועדון הסביר היום: "כמו כל השחקנים, גם הם קיבלו דרישה לקיצוץ. מכיוון שסירבו נשלח להם המכתב, קיבלנו ייעוץ משפטי כי מדובר במהלך חוקי".
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
מדובר בהמשך ישיר לפעולות אחרות שנעשו היום במועדון ממתחם חודורוב. מוקדם יותר פוצץ המשא ומתן בין שחקני הפועל תל אביב להנהלה לגבי גובה הקיצוץ במשכורותיהם, ובתגובה שלחה ההנהלה הודעות לשחקנים הישראלים בהן נכתב שכולם יוצאים לחל"ת. 
בתחילה השחקנים הבכירים בקבוצה הסכימו לקיצוץ של 30%, ובהמשך אף הסכימו לקיצוץ של 50%, אך לאחר שההנהלה דרשה מהם לקצץ 60% הצדדים לא הגיעו להסכמות, וכך גם השחקנים המרוויחים שכר נמוך יותר. ייתכן שהשיחות בנושא יחודשו למרות המכתב ובמקרה כזה החל"ת יבוטל ובמקומו יהיה קיצוץ.
"ניסינו להסתדר איתם במשך כמה ימים", אמר שחקן בקבוצה. "סיכמנו משהו והם חזרו בהם ושלחו משהו אחר שאנחנו לא מוכנים לחתום עליו". שחקן נוסף אמר: "יש גם גבול לדברים, אפשר לשבת ולהמשיך לנסות להגיע להבנות במקום להשתמש כל הזמן באיום של החל"ת, זאת לא צורה".



