בווידאו: שחקני הפועל תל אביב מתאמנים בצל ההגבלות החדשות
מכבי חיפה הודיעה כי יובל אשכנזי עבר היום (חמישי) בהצלחה ניתוח בכתף על מנת למנוע פריקות חוזרות. השחקן יוכל לשוב לפעילות בתום תהליך החלמה של שלושה עד ארבעה חודשים. כזכור, השחקן נפצע בצורה קשה ופרק את כתפו, 8 דקות בלבד לאחר שעלה כמחליף במשחק רבע גמר גביע המדינה מול הפועל באר שבע, בו הפסידה קבוצתו 2:1.
בצאתו מהניתוח אמר אשכנזי: "אני שמח שהניתוח עבר כמו שצריך. מחכה לי עכשיו תקופת החלמה לא קצרה, אבל אני אעשה בה הכל כדי לחזור מהר ככל האפשר למגרשים. תודה רבה לפסקין, לצוות הרפואי ובעיקר למועדון על הליווי הצמוד".
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



