במכבי חיפה מרוצים מאוד מהחלטת משרד הבריאות שתאפשר מחר (שני, 20:15, ספורט 5) ל-20 אלף צופים להגיע לרבע גמר הגביע נגד הפועל באר שבע באצטדיון בחיפה. בקבוצה קיוו שאכן כל רוכשי הכרטיסים יגיעו ויעניקו אווירה ביתית במשחק הדחוי, אבל 1,800 מהם כבר ביטלו את הכרטיס. הבהלה מגיעה כמובן על רקע התפרצות נגיף הקורונה והנחיות משרד הבריאות, אלא שחלק מהאוהדים ציין כי הביטול נובע מהתנגשות עם חגיגות חג הפורים השונות.
במקביל נקנו היום כ-500 כרטיסים ובשלב זה כ-15,000 אוהדי מכבי חיפה מחזיקים בכרטיס למשחק מחר לצד כ-1,500 אוהדי הפועל באר שבע. ההערכה היא כי באצטדיון יהיו כ-16 אלף צופים.
דולב חזיזה יחזור להרכב הירוקים, בעוד עופרי ארד וירדן שועה ינסו להימנע מספיגת כרטיס צהוב שתגרם להם להיעדר ממשחק העונה נגד מכבי תל אביב.
הקפטן נטע לביא אמר לקראת המשחק: "כמו שהמשחק נדחה לנו הוא גם בוטל להפועל באר שבע. נתכונן כמו שצריך". גם מלך שערי הקבוצה ניקיטה רוקאביציה דרוך לקראת המשחק. "זה היה מפתיע שהמשחק נדחה כי כבר עשינו את כל ההכנות הרגילות וזה היה קצת מאכזב. בכל מקרה, התכוננו טוב גם לקראת מחר".
בחיפה מקווים מאוד להעפיל לחצי הגמר, ומבינים שהמשחק מחר יהיה מפתח להמשך העונה. "המשחק הזה חשוב מאוד כדי שהביטחון יישאר גבוה ונמשיך להיאבק על שני תארים", אמר אחד השחקנים בקבוצה. "קיבלנו עוד כמה ימי מנוחה, אבל אנחנו צריכים לנצל את המומנטום שלנו אחרי הניצחון בשבוע שעבר".
הרכב משוער: ג'וש כהן, ארנסט מאבוקה, עופרי ארד, טרנט סיינסברי, סאן מנחם, נטע לביא, יובל אשכנזי, צ'ארון שרי, דולב חזיזה, יאניק וילדסחוט, ניקיטה רוקאביציה.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.