בווידאו: התגובות מהמשחק בין הפועל באר שבע להפועל כפר סבא
כבר תקופה ארוכה שיצחק שום ואופיר חיים לא רואים עין בעין את הנעשה מקצועית בהפועל כפר סבא. עוד לפני הניצחונות נגד מכבי חיפה ובית"ר ירושלים, מעמדו של חיים היה מעורער אך שש הנקודות שהשיג נגד הגדולות נתנו לו קצת אוויר. יחד עם זאת, הבעלים טען לאורך כל הדרך כי הקבוצה צריכה לשחק בצורה התקפית יותר ולא כמו קבוצה שנלחמת על חייה.
ביום שני האחרון הדברים הגיעו לשיאם בישיבה בה נכחו שום, בנו עידן, חיים, רביד גזל ומנכ"ל הקבוצה. בישיבה זאת הפציר שום במאמן כי הקבוצה חייבת ללחוץ גבוה על כל המגרש ולהיות התקפית כבר במשחק הקרוב מול הפועל רעננה. חיים ענה לו: "עם הסגל שלנו זאת התאבדות לשחק גבוה. הלחץ הוא על רעננה".
כתוצאה מכך התפתח דין ודברים קולני בין השניים, כאשר השיחה הסתיימה בטונים צורמים, כשהמאמן אמר כי יעשה מה שהוא חושב מקצועית ואילו שום ענה כי "כך זה לא יימשך, תבין לבד". לאחר מכן הבהיר שום לנוכחים כי אם זאת דעתו של חיים הוא מעוניין למנות מאמן אחר והחל במגעים עם עמיר תורג'מן, עד אשר סגר איתו, ואז הודיעו לחיים על סיום עבודתו.
הנושא הפך לשיחת היום בקרב השחקנים, שמרביתם תומכים בחיים: "אנחנו קבוצה שנלחמת על החיים שלה, אין פה כוכבים, רק עבודה קשה. כששיחקנו גבוה אמרו שאנחנו קבוצה נחמדה אבל לא ראינו נקודות".
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(8+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן