(עדכון ראשון: 21:57)
בווידאו: התגובות אחרי המשחק בין בני יהודה להפועל באר שבע
למרות החזרה למסלול הניצחונות, במכבי חיפה היו הרבה עצבים הערב (שבת) אחרי ה-0:1 על הפועל חדרה. הירוקים המתינו 71 דקות ארוכות עד שניקיטה רוקאביציה כבש מול 10 שחקנים וגם אחר כך מרקו בלבול נראה כעוס. בין היתר, המאמן השליך בקבוק פלסטיק, שפגע בעוזרו פול גרובס.
כעס היה כנראה גם מנת חלקו של מוחמד עוואד. החלוץ שוב התחיל את המשחק על הספסל והפעם נכנס רק בדקה ה-70. מאוחר יותר הוא העלה פוסט לפייסבוק בו כתב בעברית: "עובד, מחכה, סובל ושותק". בערבית הוסיף (בתרגום חופשי): "אלוהים גדול והוא רואה הכל".
עוד בליגת העל
"ניצחון חשוב מאוד כי ידענו לקחת שלוש נקודות במשחק לא טוב", אמר בלבול בסיום, "איבדנו המון כדורים, לא הנענו את הכדור כמו שצריך, היה יום קשה מבחינתנו. קבלת ההחלטות שלנו לא הייתה טובה לכל אורכו. הצלחנו לקחת שלוש נקודות אחרי משחק לא קל בטדי. לא שיחקנו כדורגל טוב".
המאמן הוסיף "הייתי עצבני ומלא אמוציות כי חשבתי שאנחנו יכולים לשחק הרבה יותר טוב. זה חלק מהמשחק. גם עוואד וגם שועה עזרו לדחוף את המשחק קדימה. המסירה של שועה והסיומת של רוקאביציה היו מעולות. לשחקנים שלי יש אופי טוב והם יודעים לפרגן אחד לשני".
דולב חזיזה אמר: "אני שמח בשביל ירדן שועה שנכנס והשפיע על המשחק. כל שחקן צריך לתת 100% גם על הדשא וגם בחוץ. אני מקווה שהוא ימשיך כך עד סוף העונה. איך שהגעתי לפה אמרו לי שצריך לנצח בכל משחק ולא משנה נגד איזו יריבה. אנחנו רוצים להתחרות על כל התארים. ברור שההפסד בשבוע שעבר אכזב את כולנו, אבל אנחנו לא מסתכלים אחורה, אלא רק קדימה".
יתרון (1) 30
13:30

מילאן

ורונה
(1+)
הנה סקירה קצרה והערכות למשחקי הסרייה א' שייערכו ביום ראשון, ה-28 בדצמבר 2025: מילאן - ורונה הרוסונרי מארחים בסן סירו ומחפשים להישאר במרוץ לאליפות מול קבוצה שבדרך כלל מתקשה מאוד במשחקי חוץ . פערי האיכות בקישור ובהתקפה של מילאן צפויים להפוך את זה למשחק חד-צדדי.
רגיל (1) 131
16:00

סנדרלנד

לידס
סנדרלנד עדיין ללא הפסד ביתי העונה, בעוד לידס ניצחה רק פעם אחת בחוץ עד כה. סנדרלנד יותר יציבה בבית, ובסך הכל בכושר לא רע במשחקים האחרונים ותנצח כאן
רגיל (1) 189
18:30

קריסטל פאלאס

טוטנהאם
ם טוטנהאם מגיעה כשהיא בתקופה התקפית מצוינת, אך עדיין סובלת מחוסר יציבות בהגנה שמאפיין אותה . קריסטל פאלאס נחשבת ליריבה קשה ומציקה.
רגיל (1) 264
20:00

בראגה

בנפיקה
בנפיקה עדיין לא הפסידה בליגה העונה אבל היא רחוקה שמונה נקודות מפורטו שמובילה את הטבלה. בראגה בעונה לא רעה, אבל בנפיקה פשוט קבוצה טובה יותר שיודעת שהעונה כל איבוד נקודות יהיה יותר מדי משמעותי להמשך הדרך. ניצחון לאורחת


