עדכון ראשון: 13:01
החלוץ האיטלקי-גרמני אליה סוריאנו, סיכם עקרונית בהפועל רעננה והוא כבר נחת בישראל ועובר בדיקות רפואיות שאחריהן הוא יחתום על חוזהו ויצטרף במהרה. סוריאנו נמצא בכושר משחק מלא, כך שאם הוא יחתום, בקבוצה מהשרון לא יצטרכו להמתין זמן רב כדי להכניס אותו לכושר משחק - כפי שקורה לעתים עם שחקנים שמגיעים בינואר אחרי שבועות ארוכים בהם לא שיחקו.
סוריאנו בן ה-ה-30 שיתף פעולה העונה עם שמואל שיימן בוונלו ההולנדית וכבש העונה שני שערים. בעונה שעברה הוא היה אחד החלוצים הבולטים בליגה הפולנית, שם מצא את הרשת 14 פעמים במדי קורונה קיילצה. ברעננה מחפשים שחקן פיזי עם נוכחות ברחבה וסיומת איכותית ומקווים שהגרמני-איטלקי יסכים להצטרף. אגב, אחיו הוא קשר בולוניה רוברטו סוריאנו, ששיחק בעבר גם בוויאריאל ורשם 8 הופעות בנבחרת איטליה.
החלוץ ששיחק גם בכמה קבוצות בליגה השלישית בגרמניה, נחשב לשחקן רחבה מצטיין וכבש לאורך הקריירה 115 שערים. ברעננה נרשמה אמש אכזבה גדולה מאוד מהתיקו 2:2 נגד הפועל חיפה וההחמצות הרבות במצב של 0:2, ובמועדון מקווים שסוריאנו יעזור לפתור את בעיית הסיומת.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו


