בבית"ר ירושלים סימנו וי על משחק הגביע נגד בני ריינה וההעפלה לרבע הגמר אמש (חמישי), אך לפחות בירידה למחצית ב-1:1 הלחץ כבר החל לעבוד: "אחרי שהם השוו היו כמה דקות של חשש מבושה" סיפרו שחקנים: "מזל שהגול של ליוואי גרסיה הגיע מהר במחצית השנייה, זה שחרר את כולם". אגב, בדו"חות שיוגשו היום על ידי השופט והמשקיף יצויינו העימותים בין הקהלים, אך לא קריאות גזעניות. בבית"ר אמרו אתמול על האווירה ביציעים: "אף צד לא נקי. שחקני ריינה רצו לעשות פרובוקציה וגם הקהל שלנו והאוהדים שלנו נגררו, זה היה מיותר".
גדי קינדה סיפר אתמול לשחקנים כי הוא עדיין מתלבט בנוגע להחלטה היכן ישחק בעונה הבאה ואמר כי יקבל החלטה רק לאחר סופשבוע עם משפחתו באשדוד. בבית"ר לוחצים שהעסקה עם קנזס סיטי תצא לפועל ולא מוכנים לשמוע על אפשרות למעבר של השחקן לקבוצה אחרת בישראל. הבעלים משה חוגג הבהיר לכל מי שרצה לשמוע כי לא ייתן למהלך כזה לקרות, גם במחיר שיצטרך להוסיף כסף. יחד, עם זאת, בבית"ר אמרו אתמול: "עם כל מה שקורה סביב קינדה, עדיף שהוא יטוס לארה"ב, יש הרגשה שאם הוא יישאר בארץ יהיה בלאגן, נקווה שזה ייגמר לשביעות רצונם של כל הצדדים".
דן איינבינדר, שנפגע בעינו ופונה לבית החולים, אמור להיות כשיר למשחק עם מכבי נתניה ביום שני. מי שייעדרו בוודאות הם שלומי אזולאי ואנטואן קונטה הפצועים, ופרדי פלומן המורחק. מספר שחקנים נמצאים בספק וההחלטה לגביהם תתקבל רק ביום א'. עידן ורד החליט אתמול שלא להתלבש למשחק ורוצה להוריד חלודה ולהגיע בכושר משחק טוב יותר בהמשך. בשלב זה, כתחליף לקינדה, מתמקד החיפוש אחר שחקן זר בלבד, כאשר ישנן כמה אופציות על הפרק.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין