בית"ר ירושלים נערכת למשחק נגד מכבי תל אביב ביום שני, כאשר בצוות המקצועי מתלבטים בנוגע למספר עמדות לקראת המשחק. יחד עם זאת, החלטות סופיות יתקבלו רק לקראת המשחק. עד אתמול המאמן רוני לוי עדיין לא שוחח עם שחקניו על התיקו נגד עירוני קרית שמונה ויעשה זאת בימים הקרובים, באסיפת לקראת מכבי תל אביב.
במשחק אימון שנערך היום בבית הנבחרות בשפיים ניצחה בית"ר 1:4 את בית"ר תל אביב/בת ים, משערים של אופיר קריאף, לירן רוטמן, אנתוני וארן ושער עצמי נוסף.
בקבוצה מהבירה יודעים ששתי הקבוצות יגיעו במומנטום שונה למשחק: מכבי תל אביב אחרי פתיחת פער משמעותי בפסגה, בעוד בית"ר אחרי תיקו ביתי נגד קרית שמונה. שחקנים בקבוצה אף אמרו השבוע: "מכבי תל אביב הכי טובה בארץ ובמומנטום מטורף, כל אחד פה יצטרך להתעלות כדי שננסה לעשות משחק ברמה גבוהה ולהחזיר עניין לליגה".
בקבוצה הרגישו שחלק מהשחקנים היו סחוטים במשחק ביום שבת וזו אחת הסיבות לכוונה לרענן את ההרכב ביום שני. מקס גרצ'קין, שכבר תורגל כמה פעמים ב-11 לפני קרית שמונה, נמצא בתמונת ההרכב ועשוי לפתוח על חשבון אורי מגבו בעמדת המגן השמאלי. בצוות המקצועי מתלבטים גם בנוגע למרכז הקישור, כשדן איינבינדר עשוי לחזור במקום אופיר קריאף, אבל ייתכן שהם יפתחו ביחד. במקרה כזה, גדי קינדה יוסט לכנף - מה שיגרור גם התלבטויות בנוגע למי יפתח בחלק הקדמי.
במקביל, בבית"ר כבר עובדים על תכנית מול עיריית ירושלים על מנת לייצר אווירה אחרת בטדי. העירייה התחייבה לספק עבור הקבוצה חניונים באזור אצטדיון טדי עבור האוהדים וכמו כן שאטלים שייצאו מתוך השכונות בירושלים. בבית"ר רוצים להקצות את היציע הצפוני לכמה שיותר ילדים ללא תשלום, על מנת למלא את האצטדיון בדור חדש של כמה אלפי אוהדים נוספים שיגיעו באופן קבוע.
עוד בוואלה! ספורט
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול


