הפועל תל אביב תארח מחר (א', 19:30) את הפועל קטמון במסגת הסיבוב השמיני של הגביע ותנסה לשכוח מהתבוסה מול נתניה בליגה. בשל פציעות ומחלות, המאמן ניר קלינגר יפרסם את הסגל הסופי למשחק רק בבוקר המשחק. קלינגר היה רוצה להימנע משיתופם של שלושת הזרים שנתבקשו למצוא קבוצה - דמבה קמארה, סטפן ספירובסקי ופרנסיס קיירמה, אך בשלב זה ייתכן שהוא ייאלץ להשתמש בהם בעוד מספר משחקים.
אוראל דגני ועומר דמארי שהיו חולים אתמול הצליחו להתאמן היום ויהיו בסגל, עידן כהן עדיין בספק. אור אינברום התאמן אך סובל מכאבים בקרסול ורק מחר יוחלט אם יהיה בהרכב או בסגל. בהפועל תל אביב אמרו היום: "לא משנה מי ישחק ואיך נשחק, את השלב הזה צריך לעבור".
למרות חשיבות המשחק, חלק מאוהדי הקבוצה ימחו כנגד בעלי המועדון בעקבות התוצאות בליגה ולא ייכנסו לאיצטדיון. בתוך כך, מייקל אולהה שנחת אתמול, ערך אימון בכורה ויעמוד לרשותו של ניר קלינגר החל מה-8 לינואר. המגעים עם פיליפה רודריגס נמשכים, כאשר במועדון אופטימיים כי יצטרף לקבוצה בחודש הבא. במידה שבית"ר ירושלים תצרף חלוץ, היא עשויה להסכים לשחרורו של אנתוני וארן, שחקן בו מעוניינים האדומים.
מנגד, למעט אייל דנין הפצוע, זיו אריה יהנה מסגל מלא. "עבדנו קשה מאוד השבוע ואנחנו מתכוננים בשיא הרצינות למשחק", אמר. "אני מחכה לראות את השחקנים שלנו נלחמים על הדשא בבלומפילד, הם יצטרכו את התמיכה של הקהל ואני מקווה לראות כמה שיותר אוהדים, זה מאוד חשוב".
הרכב משוער, הפועל תל אביב: יואב ג'רפי, איאד עבו עביד, אוראל דגני, רז שלמה, מרווין פרסמן, עמנואל בואטנג, ניר לקס, דני גרופר, עומרי אלטמן, אור אינברום, עומר דמארי.
הרכב משוער, הפועל קטמון: הראל שלום, גל מאיו, סהר בראון, שרון זיסו, סער בנבנישתי, אווקה אשטה, דניאל גרץ, גוני נאור, אדיס צ'קול, וויליאם אגאדה.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


