בווידאו: התגובות לאחר הניצחון של בני יהודה על הפועל באר שבע
קשר בני יהודה, איסמעילה סורו, מבוקש. מלבד סלטיק הסקוטית שמתעניינת בשחקן, גם שתי קבוצות מהליגה הראשונה מעוניינות לצרפו כבר בחלון ההעברות של חודש ינואר. עדיין לא הגיעה הצעה רשמית לזהובים, אך אותן קבוצות כן העבירו לקבוצה מסרים לפיהן הן מעוניינות בו, וחלקן אף שלח סקאוטים כדי לעקוב אחר סורו.
בבני יהודה מודעים להתעניינות הרבה בקשר, כשגם הקבוצות הגדולות בישראל עוקבות אחר האפשרות לצרפו. למרות זאת, גורמים המעורים בפרטים טוענים שברק אברמוב לא ממהר למכור את הקשר, ורק אם תגיע הצעה שלא ניתן יהיה לסרב לה, הוא ישחררו כבר בינואר. על פי ההערכות, אברמוב ידרוש מעל שלושה מיליון יורו ואחוזים ממכירה עתידית כדי לשחרר את סורו בחלון ההעברות הקרוב.
בקבוצה רוצים להמשיך במומנטום אחרי הניצחון על הפועל באר שבע ולצאת עם שלוש נקודות גם מהמשחק הקרוב מול הפועל רעננה, כדי להגיע בסופו של דבר לפלייאוף העליון. למרות עומס המשחקים, לא נראה שהמאמן יוסי אבוקסיס יבצע מהפכה בהרכב ויעלה ככל הנראה עם אותו הרכב שפתח במשחק האחרון. "צריכים לשמור על יציבות", אמר אחד השחקנים. "הניצחון על הפועל באר שבע נתן לנו דחיפה, אבל אם לא נתרגם אותו לסדרה של ניצחונות זה לא שווה הרבה".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
