בשורות לא טובות למכבי חיפה, שתיאלץ להסתדר בשלושת השבועות הקרובים ללא חלוצה הצעיר מוחמד עוואד. השחקן נפצע במהלך ה-0:3 מול הפועל עכו במשחק האימון שקיימה השבוע הקבוצה, ומבדיקה שנערכה אמש (שני) עולה כי עוואד סובל מקרע ברצועות הקרסול ועל כן צפוי להחמיץ את שלושת משחקיה הקרובים של הירוקים, כולל משחק הצמרת המסקרן מול הפועל באר שבע באיצטדיון העירוני בחיפה, שצפוי להיערך ב-9 בדצמבר.
בסביבת השחקן האמינו כי הפציעה ממנה סובל השחקן אינה חמורה, וכי מדובר במכה יבשה, אך כעת מתברר כי המצב סבוך יותר. עוואד עוד הספיק לכבוש בדקה ה-20 במשחק האימון נגד הפועל עכו שנערך ביום ראשון, בו כאמור ספג את הפגיעה בקרסול. גיא חיימוב נעדר מהמשחק בעקבות פגיעה בכתפו. סינתיהו סולליך שב לאחר תקופת היעדרות ארוכה וקיבל דקות משחק ראשונות לאחר הליך השיקום שעבר וכבש את השער השני לזכות הירוקים בדקה ה-33. ירדן שועה (40, פנדל) חתם את תוצאת המשחק כשקבע את ה-0:3.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.


