מכבי חיפה הודיעה כי הבוקר (שלישי) הקבוצה הגישה למוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל תביעת תשלום כנגד בני סכנין, כשהירוקים טוענים כי בני סכנין טרם העבירה את מלוא הסכום בגין העברתו של עטאא ג'אבר.
יתרון (3) 43
18:00

בי.סי דובאי

פאריס באסקטבול
(4.5+)
דובאי בעונה סולידית מבחינתה ולפני ההפסד לפאו במחזור האחרון, היא הייתה עם 4 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. פאריס עם 5 הפסדי יורוליג מ-6 האחרונים שלה ונראה שקבוצות למדו אותה ואת סגנון המשחק שלה, היא מתקשה מאוד לייצר איכות. דובאי, בבית, אמורה לעשות את זה מעל לליין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים
ג'אבר עבר לבני סכנין בינואר 2017, אחרי שמכבי חיפה ובני סכנין סיכמו על מכירת כרטיס השחקן שלו, אלא שלטענת הירוקים, מאז שולם פחות משליש מהמחיר עליו סוכם וסכנין טרם העבירה את היתרה עד לימים אלה.
"במהלך השנתיים האלה גילו במכבי חיפה סבלנות והבנה בשל מערכת היחסים הטובה בין המועדונים, עד אשר כל ההבטחות העלו חרס והמועדון נאלץ להגיש תביעת בוררות זו", נמסר ממכבי חיפה.
בא כוחו של המועדון, עו"ד עופר בן-אסא, שהגיש את התביעה, אמר לאתר הרשמי: "מדובר על העברת שחקן שבוצעה לפני כשנתיים. לצערנו, סכנין לא עמדה בהתחייבויותיה ולא הציעה פתרון להסדרת החוב. לכן לא נותרה לנו הברירה אלא להגיש את התביעה למוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל כדי לגבות את דמי העברה".


