בלם בית"ר ירושלים, דיוגו ורדאסקה, התראיין בפורטוגל באריכות וסיפר על החוויות שלו מישראל ומהקבוצה, כמו גם על השאיפות שלו בהמשך הקריירה. הפורטוגלי הגיע לבירה לקראת סוף אוגוסט, נראה מעט חלוד, אבל בשבועיים האחרונים נכנס קצת יותר לעניינים.
"אני מאוד מרוצה, בית"ר ירושלים היא מועדון גדול", אמר הבלם בן ה-22, "המטרה שלנו היא להגיע כמה שיותר גבוה. אם נזכה באליפות זה יהיה נהדר, אבל גם אם נסיים במקום השני זה יהיה מצוין. אנחנו קבוצה צעירה שמתקדמת ממשחק למשחק, זכינו בגביע הטוטו אחרי שבית"ר לא הניפה תואר במשך 10 שנים".
ורדאסקה הוסיף: "המטרה שלי היא להתרגל כמה שיותר מהר לליגת העל, למדינה, לנסות להרים את הרמה שלי. לא עשיתי הכנה טובה לעונה ואני עדיין בתהליך חזרה לכושר משחק מלא. בעתיד אני רוצה לשחק בליגת האלופות או בליגה האירופית. אני שואף לחזור לפורטו שהיא הבית שלי, הייתי רוצה ללבוש את מדי נבחרת פורטוגל. המטרה שלי היא להגיע הכי רחוק שאפשר".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות.לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.


