זה לקח זמן, אבל הערב (רביעי) אפשר להגיד באופן חד-משמעי: מכבי חיפה הגיעה לעונת 2019/20. הקבוצה שהאוהדים הירוקים חלמו לראות סוף סוף הופיעה, עם הצגה התקפית נהדרת שהובילה ל-0:3 על מכבי נתניה ועליה זמנית לפסגת הטבלה. דולב חזיזה היה מעל כולם עם שער בכורה (65) ובישול לניקיטה רוקאביציה (21), גם סאן מנחם השתתף בחגיגה (42) ולפתע, אף אחד כבר לא מדבר על ההשעיה של ירדן שועה או האכזבה מול מכבי תל אביב.
זה המשחק הכי טוב שלנו העונה, היינו מצוינים בכל האספקטים של המשחק", התמוגג מרקו בלבול. "זה משחק כמעט מושלם מכל הבחינות, התוצאה היתה צריכה להיות הרבה יותר גבוהה, אבל כמו שלא הורדנו את הראש אחרי מכבי תל אביב, ככה לא נצא בהצהרות עכשיו. לא היה פשוט לעשות את הסוויץ' וכל הכבוד לבחורים על השינוי שהם עשו. הליגה הזאת מאוד שוויונית וחזקה, גם היום זה נראה פשוט אבל אנחנו אלה שעשינו את זה קל".
על ירדן שועה אמר המאמן: "הוא עבר עבירת משמעת, יש דברים שלא עושים".
איש המשחק דולב חזיזה הוסיף: "לא יודע אם זו ההופעה הכי טובה בקריירה שלי. יש פה שחקנים מוכשרים אחד-אחד, אם נמשיך בדרך הזאת נגיע רחוק. יש פה המון חבר'ה צעירים, אנחנו מאוד מגובשים, כל הזמן ביחד ורואים את זה גם על המגרש".
מנגד, המאמן המפסיד שי ברדה סיכם: "שיחקנו רע מאוד, אנחנו לא מוצאים את הסדר שאנחנו רוצים לקבל וזו הבעיה שלנו המאמנים. נבדוק את הדברים ונפתור אותם. אנחנו ראויים לכל הביקורות היום, אנחנו יודעים מה יש לנו ביד וטועים - טועים בהצבה, טועים בשיטה, אבל יהיו ימים יפים יותר במכבי נתניה. כשאתה לא זוכה בשום מאבק, נותן יותר מדי כבוד ליריבה ויותר מדי אגרסיבי, יש המון בעיות. אי אפשר לבוא למשחק חוץ ולא לזכות בשום כדור שני".
על פאטוס בצ'יראי שהיה אבוד הערב אמר ברדה: "הוא תלוי בקבוצה שלמה, היום הוא היה פחות אנרגטי וזו הסיבה שהחלפנו אותו. הוא חלוץ מצוין שתלוי בכדורים שהוא מקבל. יש בעיות אחרות שנצטרך לדעת לפתור".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין