בווידאו: התגובות של מכבי חיפה לאחר ההפסד למכבי תל אביב
טרנט סיינסברי, בלמה האוסטרלי של מכבי חיפה שקיבל מוקדם יותר גם זימון לסגל נבחרתו, ייעדר בין 10 ל-14 ימים בעקבות פציעתו אתמול (שבת) במשחק מול מכבי תל אביב (1:0). על פי הודעת המועדון, סיינסברי נפצע ברצועה הצדית של הברך והתעקש להמשיך לשחק, שכן לקבוצתו לא נותרו חילופים. בבדיקה התגלה כי הוא סובל ממתיחה ויצטרך לנוח עד שבועיים, כך שהוא בכל מקרה יחמיץ את המשחק הקרוב מול מכבי נתניה. לעומתו, עאיד חבשי נבדק, חזר לאימונים מלאים וצפוי להיות כשיר למשחק.
השוער גיא חיימוב, שנפגע פעמיים בראשו ופונה לבית החולים איכילוב, סובל מזעזוע מוח קל ונצטווה לנוח כמה ימים. חיימוב אישר מוקדם יותר שספג זעזוע מוח, וכתב בחשבון האינסטגרם שלו: "אתה מתאמן ועובד קשה, משקיע את כל כולך כדי להגיע למשחקים כאלה, רוצה להיות חלק וכמובן ליהנות. ואז מגיעים חלקים במשחק שאין לך שליטה עליהם. אתה צריך לקבל החלטה מיידית בלהט ההתרחשויות, אם אתה מוותר או חוזר, ומי שמכיר אותי יודע את התשובה... לקחתי החלטה לנסות ולעזור לקבוצה בידיעה מלאה ובניגוד לדעתו של הצוות הרפואי שרצה שאתחלף מיידית. המכה השנייה הכריעה את הכף (סימן מהשם יתברך) ונאלצתי לוותר על המשחק בעל כורחי. אנוח כמה ימים ואחזור חזק יותר".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
