בית"ר ירושלים הודיעה היום (שני) כי המגן השמאלי אורי מגבו חזר לקבוצה לאחר שסיכם את תנאיו לעונה אחת, עם אופציה לעונה נוספת. מגבו בן ה-32 שוחרר הבוקר מקרית שמונה. הוא שיחק בבית"ר בעונת 2015-2016.
מגבו אמר לאתר הרשמי של המועדון: "אני שמח לחזור וללבוש את המדים של בית"ר ירושלים. תמיד היתה לי פינה חמה בלב למועדון הזה, ולמרות שלא גדלתי בו, אין ספק שאני מרגיש פה בבית. מאחל לקבוצה בהצלחה במשחק היום, ורוצה להודות לצוות המקצועי על האמון בי. אני מבטיח שאתן את כל הגוף והנשמה. ובעזרת השם נביא הצלחות לטדי. התגעגעתי לקהל הטוב במדינה, ולא יכול לחכות לשחק עבורם".
מגבו לא היה בתוכניות המקצועיות של מאמן קרית שמונה מסאי דגו, ואמיר בן שמעון הוא זה שקיבל את הקרדיט בהרכב של הקבוצה הצפונית. הקבוצה הודיעה שהמגן הימני אורי צעדון סיכם עד לתום העונה, כשלמועדון קיימת האופציה להאריך את חוזהו בשנתיים נוספות. צעדון בן ה-25 הצטרף הקיץ לבני יהודה לאחר שאשתקד שיחק בהפועל עפולה מהליגה הלאומית.
בקרית שמונה מאוכזבים מאוד מפתיחת העונה ושוקלים להתחזק גם בבלם ואולי בשחקן התקפה. אחמד עאבד ושיר צדק הוזכרו כמועמדים לשוב לקבוצה, אבל זה יקרה רק אם שניהם יגיעו כשחקנים חופשיים ובשכר נמוך משמועותית מזה שקיבלו בשנים האחרונות.
רגיל (7) 45
14:30

ניוקאסל

צ'לסי
: קרב צמוד מאוד על המקום באירופה. ניוקאסל חזקה מאוד בסנט ג'יימס פארק, אך צ'לסי מציגה העונה גמישות טקטית שעשויה להספיק לה כדי לחזור עם נקודה או יותר.
רגיל (7) 112
16:30

שטוטגרט

הופנהיים
שטוטגרט היא המועמדת לניצחון כאן; היא מציגה כדורגל דומיננטי העונה בבית, מול הופנהיים שנוטה לספוג שערים קלים מדי במשחקי חוץ.
רגיל (7) 143
17:00

וולבס

ברנטפורד
וולבס היא היורדת הבטוחה עם 2 נקודות העונה, בעוד ברנטפורד הפסידה 3 מ-4 האחרונים שלה, אך אלו היו משחקים קשים והיא חייבת את הנקודות פה במאבק שלה. ברנטפורד תדע להתעלות פה מול שק החבטות של הליגה
רגיל (7) 181
17:30

הפועל ירושלים

הפועל חיפה
שתי הקבוצות חזרו לנצח במחזור הקודם, הירושלמים נגד אשדוד והחיפאים מול טבריה. הפועל חיפה מתקשה בחוץ העונה בעוד הפועל ירושלים מאוד לא יציבה. מפגש שיסתיים ללא הכרעה
רגיל (7) 200
18:30

הפועל פתח תקווה

הפועל קרית שמונה
הפועל פ"ת יצאה במחזור הקודם מבלומפילד עם תחושת החמצה גדולה. קריית שמונה השיגה נקודה דרמטית מול הפועל ת"א, אבל פוגשת במשחק חוץ יריבה שתבוא מאוד נחושה להשיג סוף סוף ניצחון. להערכתנו, פתח תקווה תנצח.
רגיל (7) 235
19:30

ר.ב לייפציג

באייר לברקוזן
משחק צמרת בין שתי קבוצות שדוגלות בכדורגל התקפי ומהיר. לברקוזן נראית מעט יותר מאוזנת, אך הביתיות של לייפציג הופכת את המשחק הזה לכזה שיכול ללכת לכל כיוון


