נבחרת ישראל נחתה היום בסלובניה לקראת המשחק מחר נגד הנבחרת המקומית במחזור השישי במוקדמות יורו 2020 (שני, 21:45, כאן11). סלובניה מדורגת שלישית בבית ז' ומקדימה את ישראל בזכות הפרש שערים עדיף.
בנבחרת ישראל הגדירו את המשחק ש"צומת הדרכים של הקמפיין", אחרי שהתוצאות במחזור האחרון גרמו לירידה מהמקום השני למקום הרביעי. "פספסנו הזדמנות אדירה. היינו עושים צעד משמעותי אם היינו מנצחים את צפון מקדוניה ביום חמישי", אמר גורם בנבחרת, "עכשיו אנחנו מסובכים אבל עוד אפשר לעשות את זה".
גם בקרב השחקנים יש דריכות רבה. "זה המשחק הכי חשוב עד עכשיו בקמפיין", אמר אחד מהם, "אם נפסיד, כנראה שאין לנו מה למכור. אבל אם נתעלה וננצח, נוכיח לכולם שהפעם באמת אפשר לעשות את זה".
המאמן אנדי הרצוג מתלבט לגבי כמה עמדות. בירם כיאל כנראה יפתח בהרכב למרות שהוא לא כשיר ל-90 דקות ומי שישלם את המחיר על יכולת לא מספיק טובה הוא דור פרץ. מנור סולומון שהצטיין נגד צפון מקדוניה, ימשיך לקבל קרדיט.
רגיל (7) 168
19:00

נאפולי

אינטר
אינטר פייבוריטית כאן למרות שמדובר במשחק חוץ מהקשים שיש באיטליה. נוח יהיה ללכת על חלוקת נקודות אבל אנחנו נוטים ללכת עם הקבוצה שנמצאת בכושר מהטובים באירופה.
רגיל (7) 207
19:15

מ.ס אשדוד

הפועל פתח תקווה
אשדוד נראית מחוברת יותר בשבועות האחרונים והשיגה 7 מ9 הנקודות האחרונות. הפועל פ"ת בכושר פחות טוב ובי"א אף פעם לא קל לשחק. אשדוד תנצח
יתרון (7) 230
19:30

עירוני טבריה
(1+)

מכבי חיפה
אמנם מכבי חיפה ביצעה זעזוע על הקווים והחזירה את ברק בכר אבל טבריה לא תקל עליה בשום דרך הערב. הלחץ אצל הירוקים עדיין קיים, המארחת לא תפסיד כאן
יתרון (7) 289
21:15

הפועל ירושלים

הפועל העמק
(11+)
ירושלים סיימה משבר גדול עם ניצחון על וורוצלאב הפולנית, אך היא תחזור ארצה למוקש לא קטן. העמק אחרי ניצחון ענק על הרצליה, והיא קבוצה לא פשוטה. אולי היא תפסיד אבל הליין מאוד גדול
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.


